Nydelige lapper

Her får du oppskriften på stekte lapper som passer perfekt til frokost på sengen. Jeg brukte litt emmer/øko spelt, men om du vil ha dem glutenfrie så hopper du bare over emmermelet. Jeg fikk inn en hel boks øko kikerter med kraft i oppskriften, noe som bidrar til at man får i seg helsebringende kikerter som styrker helse, demper inflammasjon og reversere biologiske alder. Disse smaker aldeles nydelig!

Her får du oppskriften på stekte lapper som passer perfekt til frokost på sengen. Jeg brukte litt emmer/øko spelt, men om du vil ha dem glutenfrie så hopper du bare over emmermelet. Jeg fikk inn en hel boks øko kikerter med kraft i oppskriften, noe som bidrar til at man får i seg helsebringende kikerter som styrker helse, demper inflammasjon og reversere biologiske alder. Disse smaker aldeles nydelig!

Ingredienser

Lapper

2 øko bananer

2 egg (kuttes om du vil ha dem vegan)

2 dl havregryn

1 dl kokosblomstsukker (honning)

1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker

0.5 ts havsalt

1 eske øko kikerter med kraft (230g)

0.5 dl flytende rapskokos

Slik gjør du

Lapper

1.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til jevn røre. Stekes i en stekepanne på middels varme et par minutter på hver side.

2.

Serveres med litt gresk yoghurt, bær, noen nøtter og ørlitt akasiehonning.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Lappene er både gluten-og melkefrie.

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.

Andre oppskrifter