Oppskrifter

Pannekaker uten melk og gluten

Pannekaker for alle!

Har du lyst til å overraske med pannekaker til frokost? Eller kanskje en smartere variant til middag sammen med ertesuppe, litt bacon eller rørte blåbær? Ja, se da må du prøve denne. Min egen pannekakefavoritt. Server med sesongens frukt og bær i små skåler og så kan liten og stor komponere sin egen pannekakerett.

Er du like glad i pannekaker som meg? Da burde du også prøve disse favorittene:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter i serien «Smarte nytelser».

 

Ingredienser

porsjoner

Pannekaker uten melk og gluten

  • 2 dl kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 1/4 ts kardemomme
  • 3 egg
  • 4 dl havregryn
  • 0.5 ts salt
  • Smøremyk Rakskokos til steking
  • Tilbehør: banan, bær, lønnesirup/honning, gresk yoghurt for de som tåler melk

Slik gjør du

Pannekaker uten melk og gluten

  1. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til pannekakerøren er jevn.
  2. La røren svelle i 10 minutter.
  3. Stek så pannekakene i litt Smøremyk Rapskokos.