Rørte bær med egg

I morges rørte jeg frosne bringebær i en blender og kom på å tilsette ett egg for mer næring til minstejenta. Jeg søtet med en skje lynghonning, som hun heller ikke er så glad i og vips tryllet jeg frem det herligste, delikate rosa, rørte syltetøyet hun kunne tenke seg. Hun fikk nybakt brød med rørte bær på til frokost. Hun syntes det var så godt at hun spiste rørte bær med skje helt til halvparten av de rørte bærene var spist opp. Herlig å tenke på at fett fra egget økte opptaket av plantestoffer i kroppen hennes og at hun fikk byggeklosser både fra egg, honning og bær. Prøv du også!

I morges rørte jeg frosne bringebær i en blender og kom på å tilsette ett egg for mer næring til minstejenta. Jeg søtet med en skje lynghonning, som hun heller ikke er så glad i og vips tryllet jeg frem det herligste, delikate rosa, rørte syltetøyet hun kunne tenke seg. Hun fikk nybakt brød med rørte bær på til frokost. Hun syntes det var så godt at hun spiste rørte bær med skje helt til halvparten av de rørte bærene var spist opp. Herlig å tenke på at fett fra egget økte opptaket av plantestoffer i kroppen hennes og at hun fikk byggeklosser både fra egg, honning og bær. Prøv du også!

Ingredienser

400 g frosne bringebær

1 ss lynghonning (gjerne kaldslynget, for eksempel Kjartans)

1 øko egg

Slik gjør du

1.

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til blandingen er passe. Noen hele bær og klumper er bare fint.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Får du rørte bær til overs etter frokosten, så bland dem med gresk yoghurt, så har du bringebæryoghurt til frokost.

Prøv også:

Andre oppskrifter