Tapasfat

Når jeg har litt av hvert av rester i kjøleskapet og behov for å rydde litt opp, så lager jeg det jeg kaller et tapasfat. Ganske enkelt litt av hvert på et stort fat. Med en enkel rømmedip eller litt tsatziki og noen skiver ristet, grovt brød kan kjøleskapsrester bli gourmetmat.

Når jeg har litt av hvert av rester i kjøleskapet og behov for å rydde litt opp, så lager jeg det jeg kaller et tapasfat. Ganske enkelt litt av hvert på et stort fat. Med en enkel rømmedip eller litt tsatziki og noen skiver ristet, grovt brød kan kjøleskapsrester bli gourmetmat.

Ingredienser

Røkt skinke i skiver, fant den i fryseren (julepålegg)

Spekeskinke

Blåmuggost

Avokado

Egg

Physalis

Vårløk

Tomat

Agurk

Mozarella

Moreller

Usaltede nøtter og rosiner

Frisk basilikum

Tsatsiki

Rømmedip

Slik gjør du

1.

Skjær opp alle grønnsakene i passende biter og legg dette pent på et stort serveringsfat.

2.

Legg på frukt og nøtter.

3.

Legg rester av kjøtt, fisk og egg og ost på fatet.

4.

Sett frem skåler av valgfri dressing eller dip.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Andre oppskrifter