Featured Image

e-kurs FAQ: Spørsmål du kanskje lurer på

FAQ: Spørsmål du kanskje lurer på…

Banner Smart hjernemat grønn

 

Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om Smart hjernemat. Noe mer du lurere på? Send oss en e-post: smarthjernemat@fraiva.no

Hva koster e-kurset Smart hjernemat?

Smart hjernemat er et 4-ukers e-kurs med Berit Nordstrand som inneholder totalt 10 kursbrev.

Det koster kr. 249,-

Les mer om smart hjernemat

 

Hva er et e-kurs?

E-kurs er et kurs du kjøper og tar på nettet, og er ikke knyttet til et fysisk lokale – adgang til internett er nok. Det spiller ingen rolle hvor i landet, eller i verden, du befinner deg.

Vi synes e-kurs har mange fordeler. Kursbrevene våre lander rett i din innboks, og du kan åpne dem når det passer deg. Du kan gjennomføre kurset på din egen tid, og se på videoene og lese oppskrifter så mange ganger du vil. E-kurs krever ingen reising. Videre kan e-kurs være nokså kostnadseffektivt og kan derfor tilbys til en hyggelig pris.

Kort sagt: e-kurs er tilgjengilg for alle som er interesserte – helt uavhengig av hvor de bor og tidspunkt som passer for dem å delta.

 

Hvordan deltar jeg på e-kurset?

Kurset kjøpes på beritnordstrand.no. Du trykker på ”Kjøp kurs” knappen, og fyller ut skjemaer som kun tar 2-3 minutter før du gjennomfører betalingen. Vi bruker PayPal, som er en sikker betalingsordning for deg. Bekreftelse på kjøpet får du med én gang.

 

Hvor lenge varer kurset?

Kurset strekker seg over 4 uker, men du kan gjennomføre hvert kursbrev i ditt eget tempo – det  er helt OK om du vil  strekke det over noe lengre tid.

 

Når kan jeg starte?

Du kan starte når som helst, og begynne umiddelbart. Du får et velkomsthilsen og mer kursinformasjon rett etter gjennomført kjøp. Første kursbrev, inkludert en ekslusiv kursvideo med Berit, vil du motta påfølgende formiddag.  Det er en stor fordel med et e-kurs; du kan gjennomføre i ditt eget tempo!

Berit Smart Hjernemat Sild Omega-3

 

Kan jeg dele e-kurset med en venn?

Akkurat som med andre kurs, så hører e-kurset til deg som er registrert. Vi ber deg respektere lov om copyrights og ikke dele kursbrev med andre.

Desto hyggeligere er det at vi kan tilby kurset til en god pris; det skal være overkommelig for alle som er motiverte til å delta.

 

Får jeg direkte adgang til Berit?

Berit blir alltid utrolig motivert av å treffe folk som deler sin entusiasme for hverdagsmat som gir mer glede, overskudd og helse! Virkeligheten er at døgnet har et begrenset antall timer, og Berit rekker dessverre ikke over alt. Det er nettopp derfor vi tilbyr dette kurset, slik at budskapet som hun er så flink til å formidle kan nå frem til enda flere, og til en meget gunstig pris.

Berit Smart Hjernemat Protein

 

Hva slags bakgrunn har Berit?

Berit er spesialist i klinisk farmakologi, og har over 20 års arbeidserfaring som lege. Gjennom alle disse årene har hun fordypet seg i medisinsk litteratur om kosthold som ledd i behandling. Hennes lidenskap er å formidle hvordan du kan kose deg til optimal livskvalitet gjennom små matgrep som gir stor effekt.

Hun er forfatter av den prisbelønte bestselgeren Mat med mer (Fraiva, 2012) og oppfølgeren Mat til sinns (Fraiva, 2013). I tillegg er hun partner i Fraiva og har en 50% stilling som overlege på St. Olavs Hospital (Trondheimsklinikken). Berit er mor til seks barn i alder 6-22 år. Les mer om Berit