Featured Image

Laksesashimi med ponzusaus

Verdens beste snack eller forrett. Enklere kan det ikke bli! Denne oppskriften er Omstart30 vennlig. Spis deg slank, energisk og frisk til sommeren ved å melde deg på kurs med meg HER

Oppskrift: 

  • 1 ark rispapir
  • kokosfett for steking (Cocosa med brun etikett)
  • Salmalaks, i terninger

 Friter rispapiret og la det renne av seg på en rist. Pass på at oljen er varm nok. Det må bruse rundt et treskaft.

Skjær Salmalaks i terninger, lag Ponzusaus og mariner laksen i noen skjeer saus. Dryss over frisk koriander og nyt!

Ponzusaus: ingrediensene vispes sammen i en bolle, smak deg frem . Tommelfingerregel er 1 del soyasaus, ½ del vann, ½ del limesaft + smakstilsetninger

  • 0,5 dl soyasaus
  • 0,25 dl vann
  • 1 lime, saften av (0,25 dl)
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ts revet fersk Ingefær
  • 1 fedd hvitløk, grovhakket
  • ½ rød chili, finshakket (uten frø)
  • finkutt en eve stilker og blader av koriander

Invester i 30 dagers kurs med meg - Meld deg på Omstart 30 nettkurs, nå med rullerende påmelding slik at du kan starte NÅ!