Du fikk med deg kanskje at jeg hadde Linn Stokke som gjest på Klubb Nordstrand? Jeg intervjuet Linn og ble med henne hjem der vi laget en NYDELIG Gazpacho fra boka hennes Mat for livet, helsen og jorden vår. Jeg fikk også æren av å dele denne eksklusive oppskriften fra boka med dere på min blogg. Oppskriften er Rå, Vegansk og Glutenfri! Perfekt nå til våren :)
Tid: 10 - 12 minutter
Porsjoner: 4
Ingredienser:
3 medium store tomater, kuttet i terninger
1 agurk, med skall, kuttet i terninger
1 rød paprika, kuttet i terninger
¼ rødløk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
¼ liten grønn chili, finhakket
0,6 dl vann
1 håndfull fersk basilikum, finhakket
2 ss lime, saften av
2 ss olivenolje
1 ts søtning, kokossirup
Smak til med salt og pepper
Slik vi gjør det:
Bland sammen alle ingredienser i en blender, eller bruk en stavmik- ser.
Serveres kald i glass eller bolle (kan også varmes lett).
Pynt med litt finhakket paprika, tomat, rødløk og basilikum.
Få med deg Intervju av Linn Stokke "Slik Lever jeg" på klubb Nordstrand HER
Foto - Studio Dreyer+Hensley