Featured Image

Smoothie Ispinner

Reklame for Wilfa/ Her har du to kjempegode og sunne oppskrifter på smoothie ispinner. La barna kose seg med noe kjempegodt og næringsrikt i sommer. Det perfekte mellommåltidet for liten og stor! Jeg bruker blender fra Wilfa som heter PowerFuel XL Blender.

Rød Bringebær Kokos:
2,5 dl kokosmelk
150 g cashewnøtter (cashewsmør)
1 lime, saften
½ dl lønnesirup
400g bringebær

Oppskriften er til små ispinneformer. Har du store ispinneformer, så reduser mengden nøtter, slik at ispinnene ikke blir for mektige. Start alltid med å knuse nøtter og frø i blenderen. Tilsett så væske i form av kokosmelk og limesaft og kjør væsken jevn sammen med nøttene. Tilsett halvparten av bærene først, så bærene ikke blir som en stor klump i massen. Kjøres til en jevn røre, før du tilsetter resten. Iskremrøren skal bli ganske tykk og fylles i formene med skje. Blir det litt til overs når du har fylt formene, så nytt gjerne restene i en kopp toppet med litt bringebær og granola.

Gul Mango Banan
• 1 mango (1 pose frossen)
• 1 banan, godt moden
• 1 gulrot
• 2 dl vaniljeyoghurt (jeg brukte Yokos)
• 2 ss chiafrø

Oppskriften er til små ispinneformer. Start alltid med å knuse frø i blenderen, slik at du sikrer næringsopptaket fra frøene. Det krever en blender med kraftige kniver. Tilsett så resten av ingrediensene og kjør smoothien jevn. Iskremrøren skal bli ganske tykk og fylles i formene med skje. Blir det litt til overs når du har fylt formene, så nytt gjerne restene i en kopp toppet med litt mangobiter, granola og kokosflak.

Nyt!