Du er kun 12 uker unna et sunnere DEG!

19. april 2020 starter en ny runde av det populære kurset «Ny Start med Berit Nordstrand». Meld deg på nå og bli den beste utgaven av deg selv!

Du er kun 12 uker unna et sunnere DEG! 19. april 2020 starter en ny runde av det populære kurset «Ny Start med Berit Nordstrand». Meld deg på du også og bli den beste utgaven av deg selv!

Hadde det ikke vært deilig å kjenne på mer overskudd i hverdagen, mindre søtsug, bedre nattesøvn, mindre av det farlige magefettet, samtidig som du spiser nydelig mat og dessert hver eneste dag? Om dette høres ut som noe for deg, så les videre.

Selv med kostholdsråd og innspill på trendy dietter fra alle hold, opplever mange at det ikke er enkelt å spise riktig eller å velge de sunneste matvarene. Men det er heldigvis hjelp å få. Med det populære nettkurset “Ny Start med Berit Nordstrand” får du tilsendt en skreddersydd og enkel plan for en varig livsstilsendring som vil hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv.

Kurset passer for alle som vil møte høsten som en friskere, sunnere og mer energisk versjon av seg selv.

– Kurset er for alle som ønsker å programmere seg selv til best mulig helse, og spise slik at du spiller hjernen og kroppen din god. Alle vil ha godt av dette og det finnes ingen bivirkninger, sier Berit Nordstrand.

Ikke påmeldt ennå? Klikk her for å registrere deg!

Kurset “Ny Start” har vært en suksess fra dag én. Her er er et lite utvalg tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

Mette 46 år: “Søtsuget er borte, energien er tilbake, og jeg har overskudd og kontroll på hodet. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset og alle de fantastiske oppskriftene og inspirasjons mailene dine til alle jeg kjenner. Tusen takk!”

Kristine 38 år: “Veldig fornøyd med kurset. Plutselig fant jeg gleden i å lage mat – til og med nydelig god mat. Kjenner den gjør meg godt både innvendig og utvendig. Jeg anbefaler kurset til alle så fort muligheten byr seg. Jeg har alltid likt frukt og grønt. Kurset har gitt meg bedre forståelse for kombinasjoner i retten og variasjoner i måltidene gjennom dagen og ukene. Tusen takk! Godt mulig at jeg prøver meg på nytt kurs igjen. Opplegget skal jeg ihvertfall følge videre.”

Torill, 54 år: “Jeg har spist godt i disse ukene og fulgt opplegget – ikke 100%, men til hverdags og ellers litt kos. Midjen er smalere, 5-6 kg lettere og vektreduksjonen fortsetter. For første gang på lenge tenker jeg at jeg vil synes det er greit å gå i bikini. Jeg er så glad for at jeg meldte med på dette, og at dette gir varige resultater. Det er gøy å lage sunn, mettende mat og bli smalere.”

Silje, 41 år: Hei! Jeg er så fornøyd med kurset. En ny spennende mail hver morgen har vært veldig motiverende. Nå spiser vi bare Berits mat og det kommer vi til å fortsette med. Takk for all kunnskap! Det tar tid for meg med 3 barn og endre på kostholdet, men er godt i gang og merker at jeg har fått mer overskudd, bedre søvn og mer glede ved å gjennomføre enkle byttetriks i hverdagen.”

Som påmeldt vil du motta daglige e-poster i 12 uker med oppfølging, råd og tips. Du vil slippe å fokusere på vekt og diett – og kan i tillegg kose deg med nydelig mat underveis.

Via e-posten din vil du få tilsendt:

  • Nye, sunne og spennende oppskrifter fra Berit Nordstrand
  • Motiverende veiledning og smarte byttetriks
  • Ukentlige matplaner
  • Profesjonell veiledning uten fokus på kaloritelling
  • Hjelp til å motstå søtsuget

Har du allerede meldt deg på? Om du lurer på hvordan du kan gjøre før kurset begynner, kan du lese våre beste forberedelsestips her.

Tags from the story
, , ,