Foredrag “Tarmens medisin” i Bergen

Benytt sjansen og bestill billetter allerede i dag

«Tarmens medisin» er tittelen på Berit Nordstrand sin siste bok, og det er også tittelen på dette foredraget.

Litt om foredragets innhold:

Visste du at 80% av immunforsvarets celler oppholder seg i tarmveggen og at immuncellene, kroppen og hjernen programmeres av dine tarmbakterier? Å drepe bakteriene i tarmsamfunnet ditt gjennom dårlige matvalg, er som å drepe en betydelig del av deg selv!

Viktige oppgaver blir ikke gjort når hardtarbeidende tarmbakterier er døde. Moderne kropper sliter med dårlig fordøyelse, mangelfullt opptak av næringsstoffer fra maten, økt opptak av kalorier, overvekt, svekket energifølelse, matallergi og intoleranse, søvnplager, adferdsforstyrrelser, uro, fremskyndet aldring, svekket konsentrasjon og hukommelse, psykiske og fysiske helseplager.

Foredraget dreier seg ikke bare om Berits 6 trinns metode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Det dreier seg også om hvordan du ved hjelp av trinnene kan endre din tarmflora og få store helsegevinster som energi og overskudd, bedre opptak av næring, redusert opptak av kalorier, dempede betennelser, et styrket og stabilisert immunforsvar, lettet sinnsstemning og bedre nattesøvn

Foredraget vil også belyse nyttige råd ved tilstander som irritabel tarm, autoimmune og betennelsesrelaterte lidelser, samt depresjon og demens.

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi, rus og avhengighetsmedisin, og hun er kognitiv terapeut. Berit er også forfatter, og har skrevet en rekker bøker om kosthold og helse.

Det blir mulig å kjøpe signerte bøker direkte av Berit Nordstrand denne dagen.

Følg gjerne Berit på bloggen: www.beritnordstrand.no og i sosiale medier.

Tags from the story
, ,