Fortløpende “En ny start”-kurs

Hos SPENST Norge og Eureka kiropraktikk

SPENST Norge, Eureka Kiropraktikk og Berit Nordstrand har inngått et samarbeider for å tilby et nytt og spennende livsstils kurs på SPENST-sentre og Eureka Kiropraktikk-klinikker i Norge fra 2018.

Sammen skal vi få enda flere nordmenn opp av sofaen og gi de en ny start.

I samarbeid skal «En ny start» kurs tilbys fortløpende av Eureka Kiropraktikk og Spenst sentre i samarbeid med lege, forfatter og motivator Berit Nordstrand.

En ny start” er en metode hvor du trinn for trinn lærer deg enkle byttetriks i kostholdet, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten.

Vi ønsket å finne en samarbeidspartner innen kosthold og ernæring med en sunn tilnærming til kosthold og livsstil med program som kombinerer mat og trening på en god måte. Samarbeidet med Berit Nordstrand vil komplementere våre treningssentres allerede brede treningstilbud, og gjøre det mulig for medlemmer og andre interessenter å få ett komplett tilbud innen både mat og trening.

– Tanken er at vi skal bruke hverandre for å gi felles kunder en helhetlig løsning innen trening og helse. Vi er derfor ekstra glad for at vi har fått en så god samarbeidspartner og gleder oss til å kunne tilby våre nye kurs på nyåret, sier Eirin Stuhaug Bolle, Kjedeleder i Spenst.

En ny start på resten av ditt liv
Berit Nordstrand har en visjon om at folk skal få et bedre liv gjennom enkle byttetriks i kostholdet. Spenst ønsker å være et naturlig valg for de som ønsker en aktiv og sunn livsstil. Ved å forsterke tilbudet med en samarbeidspartner innen kost og ernæring ønsker vi å inspirere og fokusere på gode matvalg- og treningsopplevelser.

– Ikke tell kalorier, men tell smarte byggeklosser i maten du spiser. Da kan du både oppnå en mer behagelig hjernekjemi, mer energi og et bedre immunforsvar og dermed mindre sykdom og mer overskudd, sier Berit Nordstrand.

Kurset ” En Ny Start” baserer seg på Berit Nordstrand sin bok med samme navnet. Den har jeg skrevet sammen med treningsekspert og forsker Ulrik Wisløff. Alt er nøye kvalitetssikret og basert på forskning.

Med kurset ønsker vi å gi folk enkle metoder for å komme seg opp av sofaen og bli motivert steg for steg til å ta bra valg for å kunne bli den beste utgaven av seg selv, sier Nordstrand.

Berits budskap er at små hverdagsgrep kan gi deg et mer innholdsrikt og positivt liv. Hun er kjent for sitt smittsomme engasjement og sine inspirerende foredrag om hvordan gode matvalg gir bedre livskvalitet. Nordstrand er også opptatt av at fysisk aktivitet skaper trivsel, og hvordan man kan kvitte seg med negative tanker som stjeler vår energi, men ikke bidrar til løsninger.

Vi kunne ikke få en bedre samarbeidspartner og gleder oss til å starte opp våre kurs fra januar 2018. Er du interessert i å høre mer om dette, ta kontakt med ditt nærmeste senter.


Velkommen til nye og spennende kurs!

Tags from the story
,