Hjemmelaget remulade

Passer perfekt til reker, et stykke pannestekt fisk og til grillmaten. Jeg synes hjemmelaget remulade smaker så mye bedre enn den kjøpte varianten, og bruker du min “Made By Berit Nordstrand” majones eller lager den selv, så får du bare gode smaker helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Passer perfekt til reker, et stykke pannestekt fisk og til grillmaten. Jeg synes hjemmelaget remulade smaker så mye bedre enn den kjøpte varianten, og bruker du min “Made By Berit Nordstrand” majones eller lager den selv, så får du bare gode smaker helt uten kunstige tilsetningsstoffer.

Ingredienser

2 ss sylteagurkskiver

1 ss kapers

1 ts estragonblader, syltet/tørket

1 ansjosfilet

140 g ekte majones (jeg brukte 1 boks MBBN majones)

Slik gjør du

1.

Ha ingrediensene i en skål og kjør dem sammen med stavmikser.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Jeg oppbevarer det som måtte bli igjen av remulade i min praktiske majonesboks med tett lokk.

Prøv også:

Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter fra serien “Made By Berit Nordstrand”.

Andre oppskrifter