“En ny start”-kurs

I samarbeid med Eureka Kiropraktikk tilbyr vi "En ny start"-kurs med sertifiserte terapauter rundt i Norge, og nå er det siste sjanse til å melde seg på kurs før sommeren.

Har du kjøpt boken “En ny start”, men synes det er litt vanskelig å komme i gang på egen hånd? Eller har du lyst til å kjøpe boken, gi deg selv en ny start og komme i bedre form til sommeren?

I samarbeid med Eureka Kiropraktikk tilbyr vi “En ny start”-kurs med sertifiserte terapauter rundt i Norge, og nå er det siste sjanse til å melde seg på kurs før sommeren.

På kurset lærer hvordan du trinn for trinn med enkle byttetriks i matveien kan ta i bruk råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig tilegner du deg kunnskap om den mest effektive treningen for å oppnå en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse i hverdagen hjelper deg til å nå dine mål.

Du lærer enkle, men viktige byttetriks i matveien som styrker “cellefabrikken” din, og du får rådgivning om effektiv trening for en sunnere kropp. Kurset er lagt opp slik at man møtes hver 2. uke, i alt 6 ganger, over 12 uker, og det passer for alle.

Benytt annledningen og få ny giv, mer energi, oppnå din trivselsvekt og maksimer din yteevne! Gjennom 6 kvelder over 12 uker, får du individuell veiledning i smarte matvalg og mer nytelse, samt de mest effektive øvelsene for en velfungerende og glad kropp.

Bli den beste utgaven av deg selv og gi deg selv en ny start på resten av ditt liv! For mer informasjon og påmelding – finn din nærmeste klinikk på www.eurekakiropraktikk.no 

Benytt sjansen, kom i form til sommeren, og gi deg selv en ny start for resten av ditt liv. Velkommen på kurs!

 

Det er satt opp følgende dato for kursstart:
 

Asker: 11. september

Sandvika 11. september

Ski: 18. september

Telemark Skien/Porsgrunn: Informasjon kommer

Hobøl: info kommer

Sandnes: Informasjon kommer

Egersund: Informasjon kommer

Bodø: Informasjon kommer

Trondheim: Informasjon kommer

Drammen: Informasjon kommer

Sverige: Informasjon kommer