Foredrag “Tarmens medisin” – Lillehammer

Benytt muligheten og bestill billetter allerede i dag

Etter utsolgte foredrag i hele Norge kommer endelig Berit Nordstrand til Lillehammer! Berit Nordstrand er lege, kostholdsekspert, forfatter, foredragsholder og kjent fra TV 2 programmet « Bra Godt» med Klaus Sonstad.

I samarbeid med Satya Yoga inviterer vi til en formidabel inspirasjonskveld 20.november 2019. Dette skjer på Scandic Hotel Lillehammer. Det er begrenset antall plasser så her gjelder førstemann-til-mølla prinsippet.

Om foredraget:
Foredraget handler om Berits 6-trinns metode til sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. Det handler om hvordan du ved hjelp av trinnene kan endre din tarmflora og få store helsegevinster som:
– Mer energi og overskudd
– Bedre opptak av næring
– Vektreduksjon
– Dempet betennelse
– Styrket immunforsvar
– Lettet sinnsstemning
– Bedre nattesøvn

Det blir mulighet til å booke bord for å spise en sunn og bugnende buffet i hotellets restaurant før foredrag. Dørene åpnes ca. kl. 17.00 med mulighet for å nyte hotellets buffet.

Bestill billetter her

Foredraget starter kl. 19.00 og varer til ca. 21.30, inkludert 30 minutters pause. Prisen for billett er kr. 310,- og buffet kommer i tillegg på kr 395,- pr. pers.

Individuell bestilling til buffet og betaling, påmelding skjer til epost: meeting.innlandet@scandichotels.com eller tlf. 62359990.
Deltagere må oppgi gruppekode BERITNORDSTRAND ved buffetbestilling.

Vi har en valgfri stressdempende yogaøkt på programmet sammen med Satya Yoga. Virksomme hverdagsøvelser for mindre spenninger i skuldre og rygg kl. 18.30-18.50. Åpent for alle nivå og en trenger ikke ha med ekstra klær for yogaøkten.

Velkommen til en inspirerende aften sammen med oss!