Kurs

Foredrag: «Tarmens medisin» i Narvik

Grip sjansen og kjøp billetter allerede nå

Sted
Quality Hotel Grand Royal
Kongensgate 64
Se kart
Tid
tir 06. mars
kl 17.00

Lege og livsnyter Berit Nordstrand har nettopp lansert sin nye bok «Tarmens medisin». Vi gjentar suksessen sammen med Berit Nordstrand, Quality Hotel Grand Royal i Narvik og Satya Yoga fra Stavanger og inviterer til en formidabel inspirasjonskveld 6.mars 2018.

Gå ikke glipp av dette foredraget som har vært utsolgt alle steder til nå! Med Berits 6 trinns metode kan du endre din tarmflora og få store helsegevinster av det. I dette foredraget loser Berit Nordstrand deg trygt mot nye kostholdsvaner og en bedret tarmfunksjon. Du får innsikt i hvilke enkle grep som skal til for å kjenne på energi og overskudd, bedre opptaket av næring, redusere opptaket av kalorier, dempe betennelser, styrke og stabilisere immunforsvaret, og bedre nattesøvnen. Du får tips til oppskrifter på matretter som både smaker godt og beriker tarmfloraen. Kort sagt, Tarmens medisin gir en metode som sikrer oss en friskere kropp samtidig som dine nye matvaner ivaretar miljøet, og på toppen av det hele styrker hjernen din.

Vi har med oss lokale produsenter og leverandører denne kvelden til å gi dere smaksprøver og sunne produkter i god Berit-ånd. Det blir mulighet til å booke bord for å spise en sunn og bugnende buffet i hotellets restaurant før foredrag, vi har yoga på programmet for de som ønsker det, og flere overraskelser blir presentert fortløpende.

Dørene åpnes: ca kl: 17.00 Berit Nordstrand sitt foredrag begynner kl 19.00 til ca 2130 – inkludert 30 minutters pause.