Utgått: Mat til sinns

Gi dine hjerneceller den maten de ønsker, og nyt smaken av et bedre liv!

Lege, livsnyter og forfatter av bestselgeren Mat med mer, Berit Nordstrand, har i sin andre bok skrevet om hvordan du med nydelige smaker og rene råvarer kan spise deg til bedre hjernekjemi.

Mat til sinns: Nytelser for minnet og sinnet viser deg enkle matgrep for å få et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse – slik at du kan få mer glede ut av ditt liv. 

Nok igjen omsetter Berit forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter – her får du alt du trenger for å lykkes. Demp stress og uro, og skap lykkekjemi med deilig hverdagsmat til det beste for kropp og sinn.

Se boktrailer!

Forhåndsomtale

”På en sprudlende og entusiastisk måte formidler Berit solid vitenskap, godt belagt med referanser, og knytter den til konkrete råd om matvarer og oppskrifter, som hun danderer med lekre og fargerike bilder. Anbefales!”

– Håvard Bentsen
Dr. Med, overlege og forfatter
spesialist i psykiatri og klinisk farmakologi

“Berit formidler livsviktig kunnskap og opplysning. Hun setter ting på plass, og gir konkrete retningslinjer for et friskere og gladere liv!”

– Jan Erik Larssen
Programleder og hele Norges bil-ekspert

”Mens Mat med mer ga meg det ekstra jeg trengte fysisk for å prestere… , ga Mat til sinns det samme løftet psykisk. … I tillegg formidler Berit kunnskap på en måte som gjør det til en glede å lese også denne boken.”

– Andreas Martinussen
Meglersjef, familiemann og toppidretts-utøver

Fakta om boken:

224 sider, softcover
Sydd rygg (holder seg åpen på benken når du leser oppskrifter)
ISBN: 978-82-999043-1-5
Utgitt av Fraiva (c) 2013
Tilgjengelig gjennom FS