Ny start-kurs med Berit med oppstart 19. april 2020

Dette er hva du kan forvente deg om du melder deg på

Nytt kurs med Berit starter nå

En ny runde av det populære kurset til Berit starter 19. januar 2020. Kurset «Ny Start med Berit Nordstrand» er en 12 ukers skreddersydd plan for livsstilsendring, og passer for alle som vil møte sommeren som en friskere, sunnere og mer energisk versjon av seg selv.

En ny start kurs med Berit Nordstrand

– Kurset er for alle som ønsker å programmere seg selv til best mulig helse, og spise slik at du spiller hjernen og kroppen din god. Alle vil ha godt av dette, det finnes ingen bivirkninger, sier Berit Nordstrand.

Som påmeldt vil du motta daglige e-poster i 12 uker med oppfølging, råd og tips. Du vil slippe å fokusere på vekt og diett – og kan i tillegg kose deg underveis.

Via e-posten din vil du få tilsendt:

  • Nye, sunne og spennende oppskrifter fra Berit Nordstrand
  • Motiverende veiledning og smarte byttetriks
  • Ukentlige matplaner
  • Profesjonell veiledning uten fokus på kaloritelling
  • Hjelp til å motstå søtsuget

Du kan også være med i en lukket gruppe på Facebook der du kan bli motivert av andre som følger kurset eller Berits metode. Berit kommer også jevnlig til å svare lesernes spørsmål i denne gruppa

Ikke påmeldt ennå? Klikk her for å registrere deg!

Hvilke forandringer kan du forvente deg om du gjennomfører kurset?

– Du kan forvente at helsefarlig bukfett forsvinner, at inflammasjoner dempes, at du får bedre insulinfølsomhet, mer energi og glede, økt konsentrasjon og hukommelse, mindre søtsug og irritasjon, forteller Berit.

– Du vil merke høyere toleranse for stress, bedre psyke, og du forebygger en rekke sykdommer som kreft, diabetes, autoimmune sykdommer, hjerte- og karsykdommer og demens. Du kan også forvente, oppbremsing av din kroppslige aldring, bedre kondis og dessuten vil du som en bonus også kunne miste flere kilo fett, sier hun.

Har du allerede meldt deg på? Om du lurer på hvordan du kan gjøre før kurset begynner, kan du lese våre beste forberedelsestips her.

 

Tags from the story
, , ,