Italiensk salat

Jeg har akkurat lansert mitt pålegg av saftige skiver kalkunfilet i serien “Smarte nytelser”. Denne kalkunfileten er helt uten nitritt og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Det er nydelig som pålegg på brødskiven, i omeletten og i salater. Prøv min nydelige italienske salat med smaksrik kalkunfilet du også.

Jeg har akkurat lansert mitt pålegg av saftige skiver kalkunfilet i serien “Smarte nytelser”. Denne kalkunfileten er helt uten nitritt og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Det er nydelig som pålegg på brødskiven, i omeletten og i salater. Prøv min nydelige italienske salat med smaksrik kalkunfilet du også.

Ingredienser

Italiens salat

200 g gulerøtter

200 g sellerirot (ferdig renset)

200 g hodekål

150 g majones

2 ss rømme, store spiseskjeer

0.5 ts Dijon sennep

1 ts honning

70 g finhakket syltagurk

90 g kalkunfilet i skiver (Finsbråten Berit Nordstrand)

0.5 ts salt

0.5 ts pepper

Slik gjør du

Italiens salat

1.

Riv grønnsakene på et rivjern eller i en foodprosessor.

2.

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

3.

Hakk opp kalkunfileten i passe biter.

4.

Rør sammen alle ingrediensene til alt er godt blandet.

5.

Smak til med salt og pepper.

Oppbevares i tette bokser i kjøleskap i inntil en uke.

TIPS: en hurtigvariant av denne er om du tar rester av råkost og blander inn majones og kalkunfilet, men den blir ikke like smaksrik og holder seg heller ikke like lenge fordi du ikke har eddik i.

Liknende oppskrifter