Pressemelding

Berits ny bok ‘Mat til Sinns’ lanseres idag

Lege, livsnyter og forfatter Berit Nordstrands andre bok, Mat til Sinns: Nytelser for minnet og sinnet, lanseres i dag 16. oktober.

Berit gleder seg stort til lanseringen. – Det er meget rørende å få lov til å spre kunnskap om mer nytelse og enkle matgrep for best mulig livskvalitet!

Lanseringsprogram

Dagen starter i Oslo med en tur innom Wenches kjøkken i God Morgen Norge. – Det er en flott måte å starte dagen på; Wenche er et herlig menneske og en dyktig kokk, og jeg er kjempeglad for å bli bedt tilbake.

Mathallen blir neste stopp, med presselunsj kl. 12:30 og en lanseringsfeiring for publikum fra kl. 16:30-19:00

Torsdag er Berit i Trondheim, med boksignering hos Norli Nordregate kl. 16:30 og foredrag kl. 19:00 til inntekt for TV-aksjonen på 3T Rosten.

Berit debuterte ifjor høst med Mat med mer: Hverdagsmat for glede, overskudd og helse. Boken ble en ummidelbar bestselger og tilbragte totalt 18 uker på bokhandlerens bestselgerliste, og vant den internasjonale Gourmand prisen for «Best Health and Nutrition Book» i Norge i 2012.

Enkle grep, stor effekt

– Jeg er utrolig glad for å kunne lansere Mat til sinns: Nytelser for minnet er sinnet! Den viser hvordan du kan skape mer lykkekjemi med enkle matgrep og deilig hverdagsmat, forteller Berit.

Mat til sinns omsetter forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter for at du skal kunne nyte et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse.

– Det er så kjekt at du enkelt kan gi dine hjerneceller den maten de ønsker – og nyte smaken av et bedre liv! sier Berit.

Boken er støttet av Rådet for Pyskisk helse gjennom midler fra Extrastiftlesen. Den er utgitt av Fraiva og er tilgjengelig for kjøp gjennom Forlagssentralen.
Bli med på lanseringsfeiring 16. oktober i Mathallen!