Pressemelding

Endelig er Berits TED foredrag online

Hvordan spiser du for å få det beste ut av livet ditt?

Berits svar på dette begynner med den unike historien om Cellefabrikken, som hun presenterte høsten 2014 på TEDx konferansen i Trondheim.

Om Berit

Berit Nordstrand er overlege, kognitiv terapeut og mor til seks barn i alderen syv til 23 år. Hennes budskap er at små hverdagsgrep kan gi deg et mer innholdsrikt og positivt liv.

Berit er lidenskapelig opptatt av å formidle kunnskap om mat som reduserer helserisiko og øker livskvaliteten. Hun er kjent for sitt smittsomme engasjement og sine inspirerende foredrag om hvordan gode matvalg gir bedre livskvalitet.

Hennes bøker, som for tiden er under oversettelse til engelsk, er alle bestselgere i Norge.
Gjennom underholdende fortellinger, enkle oppskrifter, og smarte tips – godt forankret i forskning – er målet hennes å inspirere mennesker til å spise for å få det beste ut av livet.

Berit utviklet Cellefabrikken da hun skrev sin første bok Mat med mer. Den populære analogien om Cellefabrikken er enkel å forstå og relatere seg til, og den har blitt en viktig filosofi for hvordan vi i Berit Nordstrand AS forklarer hvordan mat påvirker kroppen.

Om TED
TED er en global nettverk med konferanser, under slogan “ Ideas Worth Spreading”. Siden 2006 har ca 2000 TED talks blitt tilgjengelig for visning på TED.com, og TED Talks har blitt sett over 1 milliard ganger.