Agurk-og avokadosuppe med dill

En mild, mettende og kremete suppe du garantert kommer til å lage igjen

Tar du deg ikke tid til å lage forrett når du skal ha gjester? Jeg har laget en oppskrift som tar 2 minutter. Enklere kan det ikke bli. Ha alle ingrediensene i en blender og vipps så har du nydelig suppe. Lag den på kvelden og la smakene utvikle seg mens suppen står i kjøleskapet over natten, eller i minst 2-3 timer før gjestene kommer.

Denne oppskriften holder til 4 porsjoner eller ca. 8 små skåler hvis den skal nytes som forrett.

Prøv også disse nydelige oppskriftene:

Ingredienser

Porsjoner:

Agurk-og avokadosuppe med dill

  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 2 store agurker, renset og skåret i biter
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 beger Yocos naturel (evt. mer kokosmelk)
  • ½ middels avokado
  • 1 sjalottløk
  • 3 ss frisk dill, finhakket
  • 2 ss limesaft
  • 2 ts spisskummen, kvernet
  • 1 ts havsalt
  • sort kvernet pepper/cayennepepper etter smak
  • Garnityr: Dander skålene med skivet agurk og litt frisk dill . Gjerne også ristede gresskarkjerner.

Slik gjør du

Agurk-og avokadosuppe med dill

  1. Vask agurkene. Skrell dem og del dem i 4 biter.
  2. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender og kjør til jevn suppe på 2 minutter.
  3. Smak til med havsalt og pepper og sett kjølig i 2-3 timer så smakene får sette seg.
  4. Hell opp i skåler eller shotglass som forrett til middagen.