Hjemmelaget gløgg

Prøv Bjørg Thoraldsdottir og min sin kjempegode oppskrift - den er full av gode byggeklosser til kroppen!

Gløgg du kjøper ferdig i butikken kan inneholde både sukker og tilsetningsstoffer det er flott å styre unna. Prøv heller Bjørg Thoraldsdottir og min sin kjempegode oppskrift- den er full av gode byggeklosser til kroppen. Og vil du ha rødvin i gløggen er Bjørgs Skravlevin helt perfekt. Denne oppskriften må du bare prøve du også!

Prøv også disse oppskriftene:

Ingredienser

Porsjoner:

Hjemmelaget gløgg

  • 2 dl eplejuice
  • 2 ss Tart Cherry, 100% kirsebærjuice
  • 2 ts kokosblomstsukker
  • 1 ts kanel
  • 1 kanelstang
  • 2 dl Skravlevin
  • Pynt: klementinskiver og stjerneanis

Slik gjør du

Hjemmelaget gløgg

  1. Varm eplejuice, kokosblomstsukker, kanel og kanelstang i en kasserolle.
  2. Bruker du rå eplejuice, så pass på at temperaturen ikke blir høyere enn 50gC. Ta kasserollen av platen, tilsett kirsebærjuice og rør godt.
  3. Server gløggen i glass/krus med en skive klementin og en stjerneanis i hvert glass.
  4. Tilsett 1 dl rødvin (vi brukte Bjørg Thoraldsdottir sin Skravlevin) til 1 dl gløgg.

 

Tags from the story
, ,