Agurk-og avokadosuppe med dill

Tar du deg ikke tid til å lage forrett når du skal ha gjester? Jeg har laget en oppskrift som tar 2 minutter. Enklere kan det ikke bli.

Tar du deg ikke tid til å lage forrett når du skal ha gjester? Jeg har laget en oppskrift som tar 2 minutter. Enklere kan det ikke bli.

Ingredienser

0.25 dl grønnsaksbuljong

0.5 store agurker, renset og skåret i biter

0.5 dl kokosmelk

0.25 beger Yocos naturel (ev. kokosmelk)

0.125 middels avokado

0.25 sjalottløk

0.75 ss frisk dill, finhakket

0.5 ss limesaft

0.5 ts spisskummen, kvernet

0.25 ts havsalt

sort kvernet pepper/cayennepepper etter smak

Slik gjør du

1.

Vask agurkene. Skrell dem og del dem i 4 biter.

2.

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender og kjør til jevn suppe på 2 minutter.

3.

Smak til med havsalt og pepper og sett kjølig i 2-3 timer så smakene får sette seg.

4.

Hell opp i skåler eller shotglass som forrett til middagen.

5.

Dander skålene med skivet agurk og litt frisk dill. Gjerne også ristede gresskarkjerner.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Ha alle ingrediensene i en blender og vipps så har du nydelig suppe. Lag den på kvelden og la smakene utvikle seg mens suppen står i kjøleskapet over natten, eller i minst 2-3 timer før gjestene kommer.

Denne oppskriften holder til 4 porsjoner eller ca. 8 små skåler hvis den skal nytes som forrett.

Prøv også disse nydelige oppskriftene:

Liknende oppskrifter