Hjemmelaget gløgg

Gløgg du kjøper ferdig i butikken kan inneholde både sukker og tilsetningsstoffer det er flott å styre unna. Prøv heller Bjørg Thoraldsdottir og min sin kjempegode oppskrift- den er full av gode byggeklosser til kroppen. Og vil du ha rødvin i gløggen er Bjørgs Skravlevin helt perfekt. Denne oppskriften må du bare prøve du også!

Gløgg du kjøper ferdig i butikken kan inneholde både sukker og tilsetningsstoffer det er flott å styre unna. Prøv heller Bjørg Thoraldsdottir og min sin kjempegode oppskrift- den er full av gode byggeklosser til kroppen. Og vil du ha rødvin i gløggen er Bjørgs Skravlevin helt perfekt. Denne oppskriften må du bare prøve du også!

Ingredienser

1 dl eplejuice

1 ss Tart Cherry, 100% kirsebærjuice

1 ts kokosblomstsukker

0.5 ts kanel

0.5 kanelstang

1 dl skravlevin

Pynt: klementinskiver og stjerneanis

Slik gjør du

1.

Varm eplejuice, kokosblomstsukker, kanel og kanelstang i en kasserolle.

2.

Bruker du rå eplejuice, så pass på at temperaturen ikke blir høyere enn 50gC. Ta kasserollen av platen, tilsett kirsebærjuice og rør godt.

3.

Server gløggen i glass/krus med en skive klementin og en stjerneanis i hvert glass.

4.

Tilsett 1 dl rødvin (vi brukte Bjørg Thoraldsdottir sin Skravlevin) til 1 dl gløgg.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også disse oppskriftene:

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Pris: 129,-/mnd