Bringebær- og lakrissmoothies

Rålakrispulver utvunnet fra lakrisroten er gjennom tidende brukt i ulike kulturer for sine betennelsesdempende egenskaper. I kombinasjon med bringebær gir denne smoothien en smak som bare må oppleves!

Rålakrispulver utvunnet fra lakrisroten er gjennom tidende brukt i ulike kulturer for sine betennelsesdempende egenskaper. I kombinasjon med bringebær gir denne smoothien en smak som bare må oppleves!

Ingredienser

3 dl kokosmelk

1 håndfull isbiter

1 ss rålakrispulver

1 hel sitron, presset

2 ss honning

1 frossen banan uten skall, i grove biter

400 g bringebær

2 ss lakrispulver (topping)

3 ss bringebær, frysetørket (topping)

Slik gjør du

1.

Ha i kokosmelk, isbiter, rålakrispulver, sitronsaft og honning i en blender.

2.

Tilsett bringebær og banan og kjør til blandingen har en smidig konsistens.

3.

Server i små skåler eller glass. Topp med frysetørkede bringebær og dryss litt lakrispulver over.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Glad i smoothie? Da burde du også prøve:

Andre oppskrifter