Kurs og foredrag


Forfatter og foredragsholder Berit Nordstrand er kjent for sine fantastisk engasjerende foredrag om hvordan du kan nyte deilig mat som gir deg både mer nytelse, større overskudd og bedre fysisk og psykisk helse - uten mer tid på matlaging! 

Se nedenfor for kurs, foredrag og kontakt for å booke Berit til et foredrag. 

 

Omstart30- mailkurs

Har du helseplager knyttet til inflammasjon slik som overvekt, irritabel tarm, allergi, Type-2-diabetes, høyt blodtrykk, lite energi, konsentrasjonsvansker, søvnplager eller autoimmun sykdom? Test min populære metode basert på boka og bestselgeren «Omstart30». Utrolig mange har fått hjelp av metoden og oppnådd varig endring.

Glem kaloritelling, spis deg god og mett på nydelig mat som både kan gi mer energi og lindrer helseplager.

Emma 51: «Dette kurset har endret livet mitt. Jeg har erfart "Mat som Medisin" og kan ikke anbefale dette kurset sterkt nok.»

Les mer

re_komprimert-DSC04621-Forbedret-NR
 

Byttetriks-kurset Ny Start - mailkurs

Lyst til å avslutte ferien og føle deg friskere, lettere og sprekere enn da den startet? Lær de ferievennlige og fleksible byttetriksene mine, så er det mulig. Ny Start er en 12 ukers skreddersydd plan for deg som er klar for en sunnere hverdag.

Gå høsten i møte som en friskere, slankere og mer energisk utgave av deg selv.

Tidligere kursdeltaker: «Meget innholdsrike og inspirerende mailer hver morgen, i 12 uker. Med oppskrifter, kunnskap om helse, treningstips og mange linker. Jeg er veldig fornøyd!.»

Finn ut mer her!

berit ute - ny start
 

Spis bra lev godt – foredrag

Berit trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi formidler hun alt du trenger å vite om maten, tarmbakteriene, kroppen og helsa. I dette foredraget får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra og leve godt. 

Neste foredrag:

Følg med for neste foredrag her!

BAk portal_BUE7173-3
 

Tarmens medisin – digitalt foredrag

Dra nytte av Berits 6 trinn til en sunn tarm, friskere kropp og et klart hode. I dette foredraget forteller Berit om hvordan du kan spille dine tarmbakterier gode med bedre matvalg som heler tarmslimhinnen, demper betennelse, gir hjernen flere vekstfaktorer og får flere nødvendige byggeklosser slik at du kan føle på et lysere sinn.

 

Kjøp tilgang til det digitale foredraget

IMG_6960
Kurset Omstart30 er den beste gaven jeg har gitt meg selv.
Kursdeltaker
Tusen takk for supert kurs, Berit, enkelt å følge, mange gode og fornuftige bytte triks og tips, inspirasjon og kjempegode oppskrifter. Jeg er fan
Kursdeltaker
Jeg er i full blomst, etter å endelig blitt vannet med riktig næring.
Kursdeltaker
Armen min er blitt helt bra, merker ingenting til betennelsen som gjorde at jeg ikke klarte å bevege den. Klærne siter lettere rundt midjen og jeg ser at jeg er mindre oppblåst, jeg får lyst til å trene og ta vare på den dyrbare kroppen min.
Kursdeltaker
Jeg har fått mer energi, magen fungerer og gått ned 20 kg
Kursdeltaker
Ønsker du å booke Berit?
Ta kontakt med oss for å booke Berit til et foredrag. Spesifiser gjerne hvilket tema du ønsker. Husk at vi også skreddersyr foredrag etter dine ønsker.

Fyll ut skjemaet eller send e-post til post@beritnordstrand.no
Erling skakkes gate 54, 7041 Trondheim