Kurs og foredrag


Forfatter og foredragsholder Berit Nordstrand er kjent for sine fantastisk engasjerende foredrag om hvordan du kan nyte deilig mat som gir deg både mer nytelse, større overskudd og bedre fysisk og psykisk helse - uten mer tid på matlaging! 

Temaer

  • Ut av covid-bobla: Bli kvitt overflødige kilo, få økt forbrenning, mer energi, bedre konsentrasjon, livskvalitet og helse med nydelig mat (En Ny Start)
  • Omstart30: Få mer energi, økt forbrenning, bedre konsentrasjon og helse på 30 dager
  • Tarmens medisin: Hvordan oppnå varig positiv livsstilsendring i en hektisk hverdag. Dette med seks enkle ukesoppdrag over 12 uker.
  • En ny start: Lær om aktivitet, trening og treningsmat for bedre treningseffekt, livskvalitet og helse
  • ADHD og adferdsforstyrrelser: Kostholdsbehandling med betydelig effekt

 

 

Ny Start - Nettkurs

Kurset baserer seg på metodene i bøkene til Berit. I kurset får du en daglig e-post, som veileder og motiverer deg hver dag igjennom hele kurset. Det er ifølge tidligere deltagere en avgjørende faktor for å lykkes med livsstilsendringen. Ta kurset når det passer deg! Kurset har løpende påmelding. 

Meld deg på her! 

BeritNordstrand_BERRE15707
 

Omstart 30 - Foredrag

I foredraget “Omstart 30” vil du få nyttige råd og tips om hvordan du ved hjelp av enkle endringer i kostholdet ditt kan forebygge helseutfordringer og kose deg til bedre livskvalitet.

  • Olavshallen, Trondheim (19. Okt)
  • Lillestrøm Kultursenter, Lillestrøm (26. Okt)

    Foredrag for 2022 vil bli annonsert senere
Kjøp billetter her!

foredrag_omstart30
 

Omstart 30 - Nettkurs

Ønsker du å gå ned i vekt til sommeren, uten kaloritelling eller diett? Ønsker du å lindre betennelse og diverse helseplager? Invester i et 30 dagers-kurs med meg, der du lærer å bruke mat som medisin.

Meld deg på her! 

Viltgryte-red
Kurset Omstart30 er den beste gaven jeg har gitt meg selv.
Kursdeltaker
Tusen takk for supert kurs, Berit, enkelt å følge, mange gode og fornuftige bytte triks og tips, inspirasjon og kjempegode oppskrifter. Jeg er fan
Kursdeltaker
Jeg er i full blomst, etter å endelig blitt vannet med riktig næring.
Kursdeltaker
Armen min er blitt helt bra, merker ingenting til betennelsen som gjorde at jeg ikke klarte å bevege den. Klærne siter lettere rundt midjen og jeg ser at jeg er mindre oppblåst, jeg får lyst til å trene og ta vare på den dyrbare kroppen min.
Kursdeltaker
Jeg har fått mer energi, magen fungerer og gått ned 20 kg
Kursdeltaker
Ønsker du å booke Berit?
Ta kontakt med oss for å booke Berit til et foredrag. Spesifiser gjerne hvilket tema du ønsker. Husk at vi også skreddersyr foredrag etter dine ønsker.
Ladebekken 2, 7041 Trondheim
Schives gate 9, 7030 Trondheim