Samarbeidspartnere

 
Jeg er stolt av å være ambassadør og ha et flott samarbeid med flere norske og internasjonale selskaper!

Hästens

Hästens er et svensk selskap etablert i 1852 som lager blandt annet senger og puter for hånd. Hästens har alltid vært drevet av lidenskapen for søvn og den positive virkningen søvn har på kropp og sjel.  Det er søvnen som utgjør en forskjell i livet, en naturlig prosess som ikke kan kopieres, kjøpes over disk eller svelges i form av en pille. Hästens bruker det de mener er de fineste naturmaterialene. De er bærekraftig produsert og etisk anskaffet – slik at de en dag kan få nytt liv igjen. Et produkt som kommer fra naturen, vil tilbake til naturen, og det er slik det skal være.


Se nettside

Screenshot 2022-02-04 at 10.32.51

Midsona Norge

Midsona brenner for deres misjon - å hjelpe mennesker med å leve et sunnere liv. De er en av de ledende helse- og velværeleverandørene i Norge og i porteføljen finner du varemerker som Helios, Supernature, Cocosa, Earth Control, Biopharma, Vogel, Udos og Urtekram, samt hygiene merker som RFSU, Carmex, Mentholatum, Compeed og Philips Avent.

Helios har skapt matglede i norske hjem siden 1969, og alle deres produkter er økologiske. Helios har fokus på næringsrike, økologiske råvarer, og produkter med korte ingredienslister. Vi ønsker å gjøre en forskjell.

Se nettside

Screenshot 2022-02-11 at 15.44.38

HTH

HTH har produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år och vårt store utvalg gir utallige muligheter i alle prisklasser. 

Det er mange ting å tenke på når du skal realisere drømmen om et nytt kjøkken. Hver eneste detalj er viktig. Men det betyr ikke at du selv skal ha kontroll på alt. Det er derfor at vi hos HTH har Norges mest dedikerte kjøkkeneksperter.

Kompetent hjelp og engasjert rådgivning er grunnelementene hver gang et HTH-kjøkken skapes. Uansett om vi skal levere alt som en totalløsning, eller om du ønsker å gjøre deler av arbeidet selv.

Hos HTH er vi dedikert til kjøkkenkjærlighet som holder och for oss er det viktigste at du får det riktige kjøkkenet.

Berit har fått leveret 2 køkkener fra HTH

Se nettside

Berit_Nordstrand_HTH

NEFF

Mat, mennesker og kreativitet. Dette er noe som har inspirert oss i NEFF siden vi startet opp i 1877. Vi elsker lange middager med godt selskap, spennende nye smakskombinasjoner og inspirerende kjøkkenopplevelser. Hos oss finner du blant annet den unike og fleksible ovnsdøren Slide & Hide®, det fleksible og avtakbare betjeningshjulet TwistPad® og den nedsenkbare kjøkkenviften GlassDraft – perfekt for den sosiale kjøkkenøya. Oppdag kreativ matlaging med oss ​​på NEFF!

Se nettside

Neff_Unternehmen_logo.svg_-1

Mild by Berit 

Berit Nordstrand har laget en serie med produkter som er allergivennlige og med aktive ingredienser som kan bidra til å styrke hudbarrieren og bevare hudens fuktighet. Mild By Berit har hun laget til seg selv, sine barn og til alle som ønsker et trygt, effektivt og godt hudpleieprogram.Mild by Berit er et unik hudpleieprogram som kan dempe utfordringen med sensitiv hud! Hele serien er Vegansk, parfymefri og anbefalt av Asthma & Allergy Nordic!


Se nettside

berit-500px

Hage og Uterom

Hage og Uterom er et norsk familieeid selskap etablert av gartner og hagedesigner Helene Rask Holløkken, med showroom og utendørs møbelgalleri i vakre Son, utenfor Oslo.

Med lidenskap for hage og uterom er målet og skape koselige men også funksjonelle miljøer enten du har et stort eller lite uterom.

Dagens verden handler ikke bare om å kjøpe et fint produkt, det handler like mye om lengselen etter å skape godfølelsen hvor ro, hvilepuls og mental avkobling står sentralt.

På søken etter møbler av god kvalitet, som kan stå ute hele året har vi valgt

Roolf Living, Bo-Ho inspirerte lounge møbler fra Beliga, The BLACK series fra Unknown Nordic, unike håndlagde møbler utvunnet av lava, krydret med peisbord fra Elementi.

Se nettside

Screenshot 2022-04-06 at 08.23.35
Bli en av våre partnere!
Ønsker du å bli Berit Nordstrand-partner? Da tar vi gjerne en prat! Ring oss eller send oss en henvendelse.
Ladebekken 2, 7041 Trondheim
Gateadresse 8, 0157 Trondheim