12 uker med byttetriks – gi deg selv en Ny Start

Bli en friskere, slankere og mer energisk utgave av deg selv – og skap en livsstil som du faktisk klarer å opprettholde enkle byttetriks!

 

 

 Kun 699,- 

NB! Oppstart førstkommende mandag etter du har meldt deg på!

Lei av å føle deg slapp og sliten?

Av utallige forsøk på å gå ned noen kilo og legge om livsstilen – uten å lykkes? Du vet det må endring til, men ikke hvordan du skal starte. 

Du er ikke alene, og det er ikke deg det er noe galt med. Alle diettene og såkalte «quick fix»-ene gjør at vi er dømt til å feile. At du er her, betyr bare at du ikke har funnet rett metode. Ennå. 

Gi meg 12 uker, så vil jeg vise deg hvordan du får det til – du også.

Kurset er blottet for alt som ligner ekstreme tiltak, fy-fokus og kaloritelling. Isteden er det en folkelig tilnærming til tarmvennlig mat. Proppfullt av konkrete byttetriks og fristende oppskrifter du kan leve med i dag, i morgen og for alltid. Kurset skal ikke ta ifra deg matgleden – tvert imot, vi skal kose oss enda mer med tarmvennlig mat som smaker godt!

 

Gi deg selv en Ny Start. Det fortjener du.

berit holder tarmens medisin

Lær alt du trenger for å

 • kvitte deg med de ekstra kiloene (ja, selv om det kjennes ut som de sitter som limt)
 • endelig få til en livsstilsendring en gang for alle, så du kan høste helsegevinstene 
 • enkelt kunne bytte ut noen ingredienser med næringsrike ingredienser som tarmen liker, uten at det går på bekostning av smaken!
 • få overskuddet du har savnet, så du kan gjøre mer – fordi du har både lyst og gnist
 • lindre smerter og plager knyttet til svekket tarmbakterieflora, næringsmangel og inflammasjon
 • oppdage en ny matglede, så du kan få til alt dette – samtidig som du nyter maten og livet

 

Dette krever verken at du er supermenneske eller superdisplinert. 

15 000 helt vanlige nordmenn i alle aldre, former og fasonger har deltatt på kurset før deg. 

Se hva et knippe av dem sier her. ⤵️
Helt supert kurs, spesielt med de daglige mailene med mange nyttige tips og råd, Søtsuget har vært fraværene med bare et par unntak. Pepsi Max er byttet ut med vann uten problemer, og inntak av kunstig søtning er null. Har gått ned 6 kg uten sult og midjemålet er redusert med 15 cm! Melder meg på neste kurs, for jeg trenger mer påfyll av din positivitet og gode råd.
Tidligere kursdeltaker
Veldig bra kurs. Jeg er med for annen gang. Noe av det som er bra, er at vi kan være med og gjøre endringer i det tempoet vi selv ønsker. Jeg ser fram til å ta tak i mailer og tips jeg har fått gjennom 2 kurs og ser ikke bort fra at jeg blir med igjen enda en gang til.
Tidligere kursdeltaker
Dette er et kurs som alle vil ha glede av fordi Berit snakker et "språk" som alle kan forstå.
Kjetil, 42 år
Tidligere kursdeltaker
Jeg vil virkelig anbefale dette kurset og alle de fantastiske oppskriftene og mailene til Berit til alle jeg kjenner.
Grethe, 38 år
Tidligere kursdeltaker
Jeg har fått masse ny kunnskap og ikke minst masse matlagingsglede som var blitt litt borte. Tusen takk for kjempefin formidling av både mat og livsglede.
Tidligere kursdeltaker
Meget innholdsrike og inspirerende mailer hver morgen, i 12 uker. Med oppskrifter, kunnskap om helse, treningstips og mange linker. Jeg er veldig fornøyd!
Tidligere kursdeltaker
Inspirerende kurs! Har lært veldig mye og er stadig tilbake for å lese tidligere mail for å være sikker på at fikk med meg alt ! Blir stadig flinkere med byttetriks, og det som har vært det aller beste er at jeg ikke blir så fort sulten igjen etter måltidet. Kurset har jeg allerede anbefalt til andre.
Tidligere kursdeltaker
Den eneste metoden som faktisk har hatt varig effekt! Jeg trenger ikke gå sulten, og kan enkelt gjøre alle oppskrifter sunnere med bakgrunn i triksene jeg lærte i dette kurset. Det er ett år siden jeg fullførte kurset, og jeg følger fortsatt metoden fordi det er så enkelt, og fordi jeg merker effekten på kroppen!
Hilde, 56
Tidligere kursdeltaker
Jeg har tidligere prøvd og gitt opp samtlige metoder for å gå ned i vekt, samt å bedre helsen min. Ny start er det eneste kurset som faktisk har hjulpet meg å nå målet mitt, og jeg kommer til å fortsette med denne livsstilen!
Hennie, 74
Tidligere kursdeltaker
Min kone og jeg begynte sammen på ny start. Det ble starten på ett nytt liv. Vi har begge mer energi og har mistet ekstra kilo, samtidig som vi spiser deilig mat og koser oss hver eneste dag! Barnebarna har også merket at morfar og morfor leker mye mer nå enn før!
Hans, 67
Tidligere kursdeltaker

Ny Start-metoden kan hjelpe deg med å:

 • gå ned i vekt og minske midjemålet
 • sove bedre og våkne mer utvhilt
 • få mer energi
 • få bedre konsentrasjon og hukommelse
 • lindre symptomer og helseplager
 • få mindre smerter diffuse «vondter»
 • få en sterkere psyke, bedre humør og mindre uro

 

 •  

Kom i gang i dag

BeritNordstrand_BERRE15480_2

Helt konkret – hva får du?

 • Daglige e-poster i 12 uker, hvor jeg hjelper deg med å holde motivasjonen oppe
 • Ukeplaner med fristende oppskrifter som kan gjøre at du går ned i vekt – uten kaloritelling
 • En egen kose-oppskrift hver dag som bare er for kosens skyld,for vi skal kose oss MER, ikke mindre!
 • Kunnskap oppmålt i perfekte porsjoner – nøyaktig det du trenger å vite
 • Verktøyene for å erstatte dårlige vaner med nye du kan leve med resten av livet
 • Praktiske tips, råd og «life hacks»
 • Et fellesskap og en heiagjeng i den lukkede Facebook-gruppa, som allerede har 18.100 (!) medlemmer som sverger til Ny start
 • Muligheten til å stille spørsmål i den lukkede Facebook-gruppa
 

 

 

Men hva skiller dette fra Omstart30-kurset …?

 

Godt spørsmål – og du er sikkert ikke den eneste som lurer på dette!

Navnene kan forvirre, og begge handler jo om antiinflammatorisk kosthold.

For mange er Ny Start den naturlige fortsettelsen etter Omstart30. Men du trenger på ingen måte å ha gått Omstart30 først!

Se videoen, så forklarer jeg litt mer!

Ny Start: En ny måte å leve på

Ny Start er en gradvis og enklere tilnærming som ikke krever like mye planlegging og tilrettelegging som Omstart30. Du gjør en liten endring – tar ett lite skritt – hver uke i 12 uker, som til sammen utgjør en stor forandring.

Fokus er å bytte ut råvarer som svekker gode tarmbakterier og kroppen, med råvarer som styrker både tarmen, kroppen og psyken.

Kort fortalt er det 12 uker med enkle byttetriks, så du uke for uke spiser bedre og bedre. 

Ny Start har ingen slutt: Slik du spiser når de 12 ukene er omme, er slik du skal fortsette for å vedlikeholde en styrket tarmbakterie-verden.

Omstart30: En akutt omstart på 30 dager

Omstart30 er en periode på 30 dager med eliminasjonsdiett, der du går all in fra dag 1 og kutter ut en del matvarer, slik som gluten, melkeprodukter og belgfrukter. Du eliminerer råvarer som kan svekke tarmen, gi lekk tarm, inflammasjon og helseplager, med råvarer som bidrar med det motsatte. Omstart30-mat styrker gode tarmbakterier, bidrar til reparasjon av lekk tarm og lindring av inflammasjon og helseplager. 

Se på det som en slags skånekost som kan reparere lekk tarm i løpet av de 30 dagene du følger metoden 100 %. Etter disse 30 dagene kan du gjeninnføre noen av de råvarene du har eliminert og følge en hverdagskost lik Ny Start for å opprettholde effekten. Fordi det krever planlegging og prepping, starter kurset med 2 uker med dette.

Selve Omstart30-perioden varer i 30 dager.

 
 
Flere spørsmål? Se nederst på siden.

Boka Tarmens medisin 

Kurset baserer seg på metodene i bøkene mine. Vil du dykke dypere ned i teorien og få mer inspirasjon og oppskrifter, er boka Tarmens medisin den perfekte følgesvennen.

Boka kan du kjøpe her

Tilgang til lukket Facebook-gruppe

Meld deg inn i den lukkede Facebook gruppen «Ny start med Berit Nordstrand». Her får du tips, råd og støtte fra tidligere deltagere og andre som går i gang med kurset samtidig med deg. 

Tarmens-medisin

Hei, Berit her!

Jeg er lege, spesialist i klinisk farmakologi og toksikologi, spesialist i rus- og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. I mer enn 25 år har jeg kombinert mat som medisin og konvensjonell medisinsk behandling. 

Mitt mål er å hjelpe flest mulig med å leve godt ved å spise bra. Men også med å sove nok, stresse ned og bevege seg tilstrekkelig.

Med Ny Start er det din tur. 

Gjennom disse 12 ukene får du kunnskap, metoder og oppskrifter som gjør at du kan nyte livet best mulig. Og samtidig oppnå en stabil trivselsvekt, kjenne på mer energi, dempe inflammasjon og en rekke helseplager.

Jeg har allerede sett hvilken forvandling tusenvis av pasienter har vært gjennom. Hvordan de har blitt den friskeste, gladeste og mest energiske versjonen av seg selv. 

Det fortjener du også å oppleve. 

 

berit-nordstrand

Si JA, og la dette kurset bli starten på en nytelsesreise til et friskere liv. 

Klem fra Berit

 

 
                         

Meld deg på!

Pris: 699,–
 

OBS! Det kan ta noen sekunder før BankID laster og går gjennom. Ikke lukk vinduet før du kommer til takkesiden. 

Lurer du også på dette?

Dette er noen av spørsmålene jeg ofte får

 

Når starter kurset? Og hvordan fungerer det?

I kampanjeperioder starter kurset på oppgitt startdato.

Utenfor kampanjeperioder starter kurset førstkommende mandag etter du har meldt deg på. 

Deretter starter e-postene med kursinnholdet mandagen etter, og kommer hver dag i 12 uker. 

Hver torsdag får du ukeplan med oppskrifter for uken som kommer. 9 av oppskriftene er eksklusive for deg som «Ny start-er».

De andre dagene får du inspirasjon, praktiske råd, knep og teknikker. Ikke bare knyttet til mat, men stress, søvn og aktivitet. 

Ifølge de som har deltatt tidligere, er det å få disse daglige påminnelsene og motivasjonsboostene i innoksen, alfa og omega for å lykkes. 

Hva er forskjellen på Ny Start og Omstart30?

Ny start er en gradvis og enklere tilnærming. Kort fortalt er det 12 uker med fokus på ett enkelt byttetriks per uke, så du uke for uke spiser bedre og bedre. Ny start har ingen slutt. Slik du spiser når de 12 ukene er omme, er slik du skal fortsette for å opprettholde et rikt tarmbakteriemangfold, bedre livskvalitet, trivselsvekt og en sterkere helse.

Omstart30 derimot, er en periode på 30 dager der du går all in og kutter ut en del matvarer, som gluten, melkeprodukter og belgfrukter. Dette for å gi kroppen en «akutt restart», for å reparere lekk tarm, styrke tarmbakteriene og dempe inflammasjon. Etter disse 30 dagene er Ny start-måten å spise på, den perfekte fortsettelsen. 

For mange er Ny start den naturlige fortsettelsen etter Omstart30. Men du trenger på ingen måte å ha gått Omstart30 først!

Jeg er ikke så god på PC. Blir nettkurset for vanskelig for meg?

Neida. Kurset kommer i form av daglige drypp i innboksen din, så kan du håndtere e-post, er det alt du trenger.

Jeg har ikke så god erfaring med slankekurer, vil dette være noe for meg?

Ja, for dette er ingen slankekur. For det første, fordi det vil gi deg så mange helsegevinster utover det å gå ned i vekt. Men òg: Det er ingen strenge pekefingerre her. Ingen sulting eller fornektelse som kanskje er det du forbinder med slike kurer.

Maten her kan bidra til vektnedgang gjennom å dempe inflammasjon og øke forbrenningen. Det vil også øke energifølelsen i kroppen. Gled deg! 

Jeg er en stor tilhenger av at man skal å leve godt og kose seg – hver dag – og jeg vil hjelpe deg med det samme.

Kan jeg ikke bare følge metoden i Tarmens medisin og gjøre det selv?

Boka er et supert verktøy, men jeg erfarer at mange synes det er vanskelig å få det til alene. Det starter kanskje bra, men så kan det fort skli ut. Da er det noe ganske annet å ha noen som hjelper deg med å holde motivasjonen oppe. Noen som loser deg gjennom, dag for dag. Og ikke minst, ha fellesskapet i Facebook-gruppa, med tusenvis av andre som vil det samme.

Kurset vil gjøre det enklere for deg å lykkes. 

Er Ny Start en «kur»?

Nei. Her etablerer du de gode vanene du trenger for å kunne leve «tarmvennlig» i det lange løp – enten det er en vanlig tirsdag, kosefredag eller fest. 

Jeg er redd det blir dyrt med alt jeg må handle inn? Og må jeg lage alt selv?

Jeg vet at mange er opptatt av å holde kostnadene nede i disse tider. Jeg vil gjøre mitt for å hjelpe deg med det samme – samtidig som du spiser sunnere. Det er klart det er en liten investering når du går til innkjøp av nye basisvarer. MEN, når det først er gjort, har du det du trenger for en stund. Da er det ikke dyrere enn et «vanlig» kosthold. Noen poser mel og frø gir mange brød. 

Og nei, du trenger ikke lage alt selv. Jeg tipser deg om de «snarveiene» som finnes, så du kan gjøre det enklest og raskest mulig.  

Får du ikke e-postene fra meg? Legg til post@beritnordstrand i kontaktene dine, så er du sikker på at ingenting forsvinner i søppelpost eller reklame.

Ny start er et konsept basert på metode, råd og oppskrifter fra lege og foredragsholder, Berit Nordstrand. Konseptet er ingen slankekur, men er ment som en varig livsstilsendring.

Har du BMI (Body Mass Index) under 20, eller lider eller har lidd av en alvorlig sykdom, bør du ta kontakt med lege før du setter i gang.