Oppskrifter

Sjokoladeboller med granola

Rydd tid i en hektisk hverdag for noen flere øyeblikk til nytelse!

Når du først skal kose deg, så unn deg magiske effekter fra fantastisk fett, brilliante vitaminer, magiske mineraler og fortryllende plantekraft for hjernen din. Det er helt utrolig at noen biter nydelig sjokolade kan telle som en grønnsak!

Kraftig, mørk sjokolade uten melk gir best mulig opptak av kakaobønnens mange plantestoffer, inkl. antioksidanten epicatechin. Søt kokosolje demper bittersmaken og gir deg litt mettet fett av den sunne typen, mens mineralrike nøtter avrunder smaken enda et hakk og utvider repertoaret av levende plantestoffer. En nytelse for både kropp og sjel!

Her kan du lese mer om helsefordelene med mørk sjokolade.

Prøv også oppskriftene:

Og så er det bare å kose seg.

Riktig god påske!!

Innlegget inneholder reklame for egne produkter.

 

Ingredienser

Sjokoladeboller med granola

  • 160 g 65% sjokolade (2 plater BN mørk sjokolade)
  • 2 dl BN Granola/ BN glutenfrie Frokostflakes ( eller annen frokostblanding)
  • 20 små konfektformer i papir

Slik gjør du

Sjokoladeboller med granola

  1. Smelt sjokoladen i vannbad.
  2. Rør inn granola eller flakes og form til små boller du setter i papirformer.
  3. Settes i kjøleskapstemperatur (eller utendørs) i 20 minutter eller til de stivner.

Oppbevares kaldt i glass eller lufttett boks.