Berit anbefaler


Om du har fulgt meg en liten stund, enten i sosiale medier eller på nettsiden min, har du kanskje sett at det er flere produkter og merker som går igjen.

Dette er produkter jeg sverger til på grunn av høy kvalitet, eller gode ingredienser som underbygger god tarmhelse.

Når jeg inngår samarbeid med et merke, gjør jeg og teamet mitt grundig research for å sikre at produktene går overens med mine verdier:

sunnhet, bærekraft og ærlighet.

Alle innlegg og oppskrifter som er utarbeidet i samarbeid med mine samarbeidspartnere er tydelig merket som reklame.

Du vil derimot se at jeg benytter produktene også ikke-merkede innlegg, fordi dette er produkter jeg benytter hver eneste dag, uten å få betalt for det. 

 

 

Helios

Jeg bruker hver dag produkter fra Helios fordi deres produkter er økologiske produkter av svært høy kvalitet. 

Kjøper man produkter fra Helios kan man være trygg på at:

  • Maten smaker slik naturen har skapt den – uten kunstige tilsetningsstoffer for å øke holdbarhet.
  • Plantene er høstes først når de er modne, fordi da er både smak og næringsinnhold best.
  • Helios driver bærekraftig jordbruk uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler
  • De har fokus på anstendig dyrehold - og dyrene lever i tråd med sine naturlige behov. 

helios partner
 

Wilfa

Jeg lager hundrevis av nye oppskrifter hvert år, og har på min reise testet utallige kjøkkenmaskiner for å finne de som passer mine behov best. Mine kjøkkenmaskiner får ofte gjennomgå tøffe utfordringer, og det er viktig for meg at de klarer å utføre alle oppgavene som trengs, og er enkle å bruke. 

Derfor har jeg i flere år samarbeidet med Wilfa. 

Jeg bruker småelektriske artikler fra Wilfa, nettopp fordi de er av høy kvalitet og takler alle utfordringer jeg gir dem. Wilfa har et høyt fokus på miljø i sitt arbeid, noe som bekreftes av deres miljøfyrtårn-sertifisering. 

wilfa
 

Supernature

Man skal ikke kimse av Supermat, spesielt når den er av så god kvalitet som Supernature sin. 

Dere har sikkert lagt merke til at jeg bruker blant annet råkakao i stedet for vanlig kakao, eller kaldpresset kokosolje og smoothieboosters. Dette er fordi det er svært gode næringsstoffer i disse – og de man får kjøpt i butikk er totalt strippet for gode næringsstoffer. Supernature bruker jeg derfor for å gjøre god mat enda mer næringsrik, uten at det går på bekostning av kvalitet eller smak.

supernature
 

A. Vogel

Effektive naturmidler står mitt hjerte nært – fordi det er godt for både tarm og kropp. 

Jeg bruker flere produkter fra A.Vogel daglig, fordi jeg setter pris på deres fokus på naturlig helse. Jeg setter også stor pris på at A. Vogel eier hele verdikjeden, fra frø til ferdig produkt.

Du har sikkert lagt merke til at flere av mine oppskrifter innholder blant annet Molkosan eller Herbamare. Dette er naturlig myse med flust av melkesyrebakterier som kan benyttes til fermentering eller inntas utblandet i vann, og naturlig urtesalt med hele 50% økologiske urter - ingenting mer. 

alfred vogel
 

Joh. Johansson Kaffe

Kaffe er en naturlig del av hverdagen min – men kaffe er ikke bare kaffe. Både smak og bevaring av de gode næringsstoffene avhenger av kunnskap, kunnskap om kaffebønnene og  riktig behandling under brenning. 


Jeg har i mange år sverget til kaffe fra Joh. Johansson Kaffe både fordi jeg elsker smaken og utvalget blant deres økologiske produkter, men enda viktigere er deres fokus på klima og miljø, bevaring av regnskogen, fairtrade og ansvarlig handel. 

joh johannson kaffehuset
Ønsker du å bli vurdert som samarbeidspartner?
Ta kontakt med oss. Fyll ut skjema, eller send en e-post til post@beritnordstrand.no
Erling skakkes gate 54, 7041 Trondheim