En ny start

FÅ MER ENERGI, FØL DEG BEDRE OG LEV ET BEDRE LIV!

Følg Berits og Ulriks kostholds- og mosjonsråd og få en ny start.

“En ny start” er en bok for deg som lyst til å bevege deg, mosjonere og komme i form. På samme måte som i Berits bestselgende bok “12 uker til et sunnere liv og smalere midje”, lager boken en plan for tolv ukers endring av livet ditt hvor du kan velge smarte alternativer i matveien og bygge fysisk styrke og bedre kondisjonen.

Boken er skrevet i samarbeid med professor Ulrik Wisløff, viden kjent for sine studier på treningsmetoder og øvelser med optimal effekt på kortest mulig tid. Få de smarteste og mest tidsbesparende og effektive tipsene på både kosthold og trening.

Det som skal til er mer bevegelse i hverdagen, noen faste treningstider i uken til kondisjonstrening og enkel styrketrening. Endrer du samtidig kostholdet til enda mer smakfull mat og kutter noen unødvendige ingredienser, kan du gjøre det optimale ut av livet ditt.

Berits råd er enkle og gjennomførbare, og hun er en begavet formidler og inspirator. “12 uker til et sunnere liv og smalere midje” er til nå trykket i 30 000 eksemplarer.

Berit Nordstrand er lege, seksbarnsmor, kostholdsekspert, livsnyter og forfatter. Ulrik Wisløff er professor i fysiologi ved NTNU og spesialist på trening og fysisk aktivitet.