Registrer deg her og få tilgang til neste foredrag med Berit Nordstrand

Registrer deg gratis

BAk portal_BUE7173-3

Lei av at energien går tom før dagen er omme?

Av å kjenne på «vondter», klær som strammer og at kroppen ikke spiller på lag – uten at du vet hva som er årsaken?

Inflammasjoner i kroppen kan være syndebukken.

Ja, til og med IBS, allergier, konsentrasjonstap, psykiske helseplager, type 2-diabetes og høyt blodtrykk kan spores tilbake til inflammasjon.

Det kan gjøre at du mangler overskudd, sover dårlig og at kiloene sniker seg på.

Den gode nyheten?


Du kan gjøre noe med det – med riktig mat som medisin. 

Bli med på gratis foredrag og lær hvordan du kan få mer overskudd, en slankere kropp og bedre livskvalitet. 

Helt uten dietter og dårlig samvittighet – men med god mat, nytelse og kos. 

Screenshot 2022-04-19 at 12.57.26

 

REGISTRER DEG OG FÅ TILGANG TIL NESTE FOREDRAG
DETTE ER JEG MED PÅ, JA!

Bli med og oppdag

  • hvordan inflammasjon gjør oss syke og overvektige
  • hva som svekker tarmfloraen og fører til inflammasjon i kroppen
  • hvilke enkle grep du kan ta for å styrke bakteriemangfoldet – uten å ofre kosen

IMG_3500

 

 

 

 

Foredraget passer perfekt for deg som

  • vil gå ned i vekt, selv om du nesten har mistet motet etter utallige forsøk på livstilsendring og kjipe «streng pekefinger»-dietter
  • føler du karrer deg gjennom hverdagen, og som drømmer om overskuddet til å leve rikere og gjøre mer av det som gjør deg glad
  • har «vondter» og plager du ikke forstår hvor kommer fra, og sliter med å bli kvitt
MELD DEG PÅ
Det tok ikke lang tid før Berit fanget min oppmerksomhet og jeg ble bergtatt av hennes kunnskap og engasjement for tarmens makt. Alt virket og opplevdes så troverdig. For meg var foredraget veldig nyttig da innføring i tarmens reise var så forståelig. Det tok ikke lang tid inn i webinaret før jeg meldte meg på Omstart30.
Cathrine
Jeg så foredraget for å få et lite «puff» før oppstart av omstart30. Jeg synes det var mye god informasjon og tida gikk altfor fort. Jeg ble mer motivert til å gå i gang igjen.
Hilde
Jeg er i den situasjonen at jeg må endre vanene mine. Foredraget var veldig bra og informativt, og jeg kjøpte boken i etterkant. Skal få meldt meg på for å se om magen og livet mitt bedrer seg 🤞
Lene
Lærenyttig og inspirerende, grundig forklart. Visste mye fra før, men fikk satt det i sammenheng og fikk en helthetlig forståelse for hva mat kan gjøre med kroppen, både gjøre deg syk og frisk.
Sara
Berit en god formidler! Jeg liker at hun snakker om tarm og tarmhelse, og om næringsstoffer, på en så enkel måte at vi som ikke har verken biologi eller helsefaglig utdannelse også skjønner hva du mener.
Veldig bra foredrag, var ikke klar over hvor stor betydning en velfungerende tarm har for en velfungerende kropp. Meldte meg på omstart 30 med en gang etter foredraget.
Motiverende og informativt foredrag! Nyttig for meg som sliter med inflammasjon i kroppen og trengte et «spark bak» for å komme i gang med omstart 30!
Gunn

Hei, Berit Nordstrand her!

Etter at jeg erfarte hvilken medisin god mat er, har jeg levd og åndet for å hjelpe flest mulig. 

Jeg er spesialist i klinisk farmakologi og kognitiv terapi, og de siste 15 årene har jeg levd av å formidle forskningsbasert kunnskap om hvordan du kan leve godt ved å spise godt. I mer enn 25 år har jeg som lege kombinert mat som medisin og konvensjonell medisinsk behandling. 

Gjennom nettportalen, foredrag, nettkurs og bøker, gir jeg deg kunnskap og metoder som gjør at du kan nyte livet best mulig. Og samtidig oppnå en stabil trivselsvekt, kjenne på mer energi, dempe inflammasjon og en rekke helseplager.

Nå er det din tur. 

Jeg håper å få ta deg med på en nytelsesreise til et friskere liv. La dette foredraget bli det første steget.

Ja, jeg er klar!

 

berit-nordstrand

Klem fra Berit