Om Berit

Berit er kjent for å formidle forskningsbasert kunnskap og klinisk erfaring fra sitt arbeid som lege på en enkel og inspirerende måte.

Gjennom Berits nettportal, hennes foredrag, nettkurs og bøker får du kunnskap og metoder som gjør at du kan nyte livet best mulig og samtidig oppnå en stabil trivselsvekt, kjenne på mer energi, dempe inflammasjon og en rekke helseplager.

Berit tar deg med på en nytelsesreise til et friskere liv.

Her kan du lese mer om Berits bøker og foredrag!

berit-nordstrand

Berit er utdannet lege, spesialist i klinisk farmakologi, spesialist i rus – og avhengighetsmedisin, og kognitiv terapeut. Hun har 25 års erfaring i klinisk arbeid som lege. For å kunne jobbe med fokus på tarmhelse og mat som medisin på fulltid sa hun opp sin stilling som lege,  og jobber 100% som forfatter og foredragsholder.

Hun er kjent for sitt lidenskapelig engasjement og sine inspirerende foredrag. Berit har 6 barn og deler også kunnskap og metoder om hvordan du får til en smartere livsstil i en hektisk hverdag. Med hennes metoder kan du kose deg mer og nyte den beste utgaven av deg selv.

forside_hjemmeside_alt1_DSC0393_web
Ta kontakt med oss!
Ettersom Berit ikke praktiserer som lege har vi ikke anledning til å besvare personlige henvendelser vedrørende egen helse eller andre individuelle, helserelaterte forespørsler. Merk at henvendelser vil håndteres av support-teamet til Berit.
Erling Skakkes gate 54, 7016 Trondheim