PartnereEureka Kiropraktikk er et landsdekkende klinikk­samarbeid mellom tverrfaglige kiropraktorklinikker som jobber med helse i et helhetlig perspektiv. I en Eurekaklinikk vil du finne kiropraktorer, fysioterapeuter, massasjeterapeuter, kostholds- og treningsveiledere. Klinikkene tilbyr livsstilskurset EN NY START i samarbeid med Berit Nordstrand, hvor det er stort fokus på varige endringer som bygger helse og livskvalitet.


 

 Spenst er en treningssenterkjede i Norge med 30 sentre rundt omkring i landet. Spenst er en treningskjede for alle som ønsker en sunnere livsstil gjennom mulighet for trening og oppfølging på kosthold. På Spenst finner du personlig trenere, kostholds- og treningsveiledere, samt sertifiserte Livsstils-Coacher på programmet til Berit Nordstrand.
Vi har store og små sentre med fasiliteter som styrke, kondisjon, gruppetrening i sal og sykkel i tillegg til produkter som uteløping/sykling, yoga og CrossFit.

Spenst er et helhetlig tilbud til deg som ønsker en bedre livsstil. Vi har inngått samarbeid med Berit Nordstrand og tilbyr livsstilsprogrammet ”EN NY START” i samarbeid med Berit Nordstrand. Programmet setter stor fokus på varig livsstilsendring gjennom opplæringen av smarte byttetriks i matveien, bekjempelse av overflødige kilo, få mindre «vonter» ved hjelp av kombinasjonen mat og mosjon, og ikke minst reduksjon av søtsuget.

Programmet går over 12 uker og inkluderer 7 treff i løpet av perioden. Er du interessert i å høre mer om dette og få oversikt over oppstarts­datoer og steder vi kjører programmet? Registrer din kontaktinformasjon her: www.K24.spenst.no .

Nettside