Basilikumdip

Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!

Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!

Ingredienser

1 dl Yokos naturell/gresk yoghurt/rømme

1 fedd hvitløk, finhakket

0.5 dl hakket, fersk basilikum (eller andre friske eller tørkede urter du har)

1 ts sitronsaft

Havsalt og sort kvernet pepper

Slik gjør du

1.

Rør sammen alt av ingredienser og smak til med sitronsaft, havsalt og pepper.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Om du benytter Yokos blir oppskriften Omstart30-vennlig.

Nyt også disse oppskriftene som dip:

Andre oppskrifter