Basilikumdip

Nyt smakene av flotte kilder til vitamin-C

Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!

Om du benytter Yokos blir oppskriften Omstart30-vennlig.

Nyt også disse oppskriftene som dip:

Ingredienser

Basilikumdip

  • 1 dl Yokos naturell/gresk yoghurt/rømme
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • ½ dl hakket, fersk basilikum (eller andre friske eller tørkede urter du har)
  • 1 ts sitronsaft
  • Havsalt og sort kvernet pepper

Slik gjør du

Basilikumdip

  1. Rør sammen alt av ingredienser og smak til med sitronsaft, havsalt og pepper.