MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.
Prøv også:
Ingredienser
Porsjoner:
Chiapudding med MYLK havremandel og pasjonsfrukt
- 4 dl havremandelmelk
- 6 ss chiafrø
- 6 ss revet kokos
- 1 ts vaniljeekstrakt/frøene av en vaniljestang
- 1 ss honning
- 1 klype havsalt
- 4 pasjonsfrukt (1/2 hver til topping + 1/2 til pynt på fatet)
Slik gjør du
Chiapudding med MYLK havremandel og pasjonsfrukt
- Hell havremandelmelka i en liten bolle, tilsett chiafrø, kokos, vanilje, honning og havsalt og rør godt.
- Dekk bollen med lokk. Sett den i kjøleskapet i 3-4 timer, og rør litt undervegs. Evt. la den stå over natten. Skiller den seg litt så rører du den bare sammen igjen.
- Ha chiapuddingen i serveringsskåler, topp med ½ frisk pasjonsfrukt og den andre halve til pynt på tallerkenen.
TIPS! Prøv også med friske bringebær og hakkede, ristede nøtter. Eller finhakket eple/eplemos og kanel.