Chiapudding med MYLK og pasjonsfrukt

Prøv en enkel hverdagsdessert rik på smak og gode byggeklosser

MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.

Prøv også:

 

Ingredienser

Porsjoner:

Chiapudding med MYLK havremandel og pasjonsfrukt

  • 4 dl havremandelmelk
  • 6 ss chiafrø
  • 6 ss revet kokos
  • 1 ts vaniljeekstrakt/frøene av en vaniljestang
  • 1 ss honning
  • 1 klype havsalt
  • 4 pasjonsfrukt (1/2 hver til topping + 1/2 til pynt på fatet)

Slik gjør du

Chiapudding med MYLK havremandel og pasjonsfrukt

  1. Hell havremandelmelka i en liten bolle, tilsett chiafrø, kokos, vanilje, honning og havsalt og rør godt.
  2. Dekk bollen med lokk. Sett den i kjøleskapet i 3-4 timer, og rør litt undervegs. Evt. la den stå over natten. Skiller den seg litt så rører du den bare sammen igjen.
  3. Ha chiapuddingen i serveringsskåler, topp med ½ frisk pasjonsfrukt og den andre halve til pynt på tallerkenen.

TIPS! Prøv også med friske bringebær og hakkede, ristede nøtter. Eller finhakket eple/eplemos og kanel.