Hva er vel bedre enn å kunne varte opp med både middag og dessert rett fra grillen? Prøv denne nydelige varianten av grillede nektariner med yoghurtkrem eller en kule vaniljeis om du vil.
Prøv også disse kjempegode oppskriftene:
- Grillet brokkoli og blomkål med vinaigrette
- Grillet indrefilet av svin med spisskummin
- Grill en regnbue
- Fiskepakker på grillen
- Kryddersmør
Ingredienser
Porsjoner:
Grillede nektariner
- 1 håndfull ristede kokosflak/mandelflak
- 2 dl gresk yoghurt
- 1 ts vaniljeekstrakt (evt. vaniljesukker)
- 1 ts honning + 1ts til garnityr
- 4 modne nektariner
Slik gjør du
Grillede nektariner
- Rist mandelflakene/kokosflakene i en tørr stekepanne på middels varme til de blir gyldne.
- Pisk sammen gresk yoghurt, honning og vaniljeekstrakt.
- Sett kremen i kjøleskapet.
- Del nektarinene i to og fjern steinene.
- Grill nektarinene, over middels til sterk varme i 2-3 minutter på hver side.
Server nektarinene på en seng av yoghurtkrem med litt ristede mandelflak/kokosflak over. Ta ørlitt honning over desserten til slutt.