Kaldgrøt på 1-2-3

En oppskrift- 6 smaker, en ny smak hver dag gjennom hele uka!

Lag i stand ukas frokoster søndag kveld og stå opp til luksusfølelsen av ferdig frokost hver eneste dag. Gjenbruk tomme glass fra syltetøy, nøttesmør og honning. Sett kaldgrøten i kjøleskapet over natten, la antinæringsstoffene brytes ned og smakene sette seg.

Ingredienser

Basisoppskrift kaldgrøt

  • 1 dl havregryn
  • 1 ss chiafrø
  • 2 dl plantemelk
  • 1 ts honning/lønnesirup/agave (kan kuttes)
  • 1 klype salt

Slik gjør du

Basisoppskrift kaldgrøt

Bland ingrediensene i glass på 3,5 dl. Rør godt. Settes i kjøleskap over natten. Holdbare i 5-6 dager i kjøleskap.

Topping – 6 varianter:

1. Chocolate Chip Cookie Yokos vanilje i stedet for plantedrikk + 1 ss hakket mørk sjokolade + 2 ss hakkede hasselnøtter

2. Blueberry Nuts 1 dl frosne blåbær, 2 ss hakkede mandler/mandelsmør

3. Banana Almond 1 dl skivet banan + 2 ss hakkede mandler + ½ ts kanel

4. Golden Mango 1 dl mango + 1 ts gurkemeie + ½ ts kanel + ¼ ts kardemomme

5. Matcha Kiwi 1 dl kiwi + ts matcha-te pulver + 1 ts lønnesirup

6. Rasberry Liqorice 1 dl frosne bringebær + 2 ss mandelflak + ½-1 ts pulver av rå lakris