Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.
Prøv også:
Ingredienser
Cocosa-kuler
- 100 g Cocosa extra virgin kokosolje
- 1 ss øko markblomsthonning
- 4 ss kaffe
- 200 g øko havregryn små/lettkokte
- 100 g Cocosa sukker
- 40 g kakaomasse
- 2 ts øko vaniljepulver
- Topping: kokos/Bipollen eller hakkede nøtter
Slik gjør du
Cocosa-kuler
- Smelt Cocosa på svak varme, tilsett kaffe og honning
- Kjør alt det tørre sammen i en foodprosessor og tilsett oljeblandingen. Bland godt.
- For å lage kuler setter du massen i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du lager kuler og ruller de i kokos/bipollengranulat/hakkede nøtter.