Kokoskuler med bipollen

Fantastisk gode konfektkuler med kaffe og havregryn som også gjør godt for tarmen

Prøv disse kjempegode konfektbitene hentet fra nettserien “Bra Godt Julespesial” til Klaus Sonstand og Berit Nordstrand. Kulene egner seg også som julegave.

Prøv også:

Ingredienser

Cocosa-kuler

  • 100 g Cocosa extra virgin kokosolje
  • 1 ss øko markblomsthonning
  • 4 ss kaffe
  • 200 g øko havregryn små/lettkokte
  • 100 g Cocosa sukker
  • 40 g kakaomasse
  • 2 ts øko vaniljepulver
  • Topping: kokos/Bipollen eller hakkede nøtter

Slik gjør du

Cocosa-kuler

  1. Smelt Cocosa på svak varme, tilsett kaffe og honning
  2. Kjør alt det tørre sammen i en foodprosessor og tilsett oljeblandingen. Bland godt.
  3. For å lage kuler setter du massen i kjøleskapet i ca. 15 minutter før du lager kuler og ruller de i kokos/bipollengranulat/hakkede nøtter.