Kombucha med Aquavt – MEIRbucha fra Arne Hjeltnes og Ivan Abrahamsen

Her får du to fantastisk gode oppskrifter på drinker du kan servere når anledningen byr seg. Det er Arne Hjeltnes og Ivan Abrahamsen som har utviklet dem, og vi lagde de sammen på en av mine Facebook live-sendinger.

Her får du to fantastisk gode oppskrifter på drinker du kan servere når anledningen byr seg. Det er Arne Hjeltnes og Ivan Abrahamsen som har utviklet dem, og vi lagde de sammen på en av mine Facebook live-sendinger.

Ingredienser

MEIR multe

4 cl MEIR Aquavt No.1

4 cl multeoppkok med hint av lakrisrot (NB! Ikke for mye lakrisrotpulver, en fingerklype rekker langt)

2 cl ferskpresset lime

1.5 cl flytende honning

0.5 cl flytende kokossukker (lag en sukkersirup med forhold 50/50)

2 ts med eggehvitte

Isbiter

MEIRbucha

4 cl MEIR Aquavit No.1

2 cl rabarbraoppkok med hint av karve (NB! Ikke for mye karve)

2 cl ferskpresset sitron

1.5 cl flytende honning

0.5 cl flytende kokossukker (lag en sukkersirup med forhold 50/50)

Topp opp med Berit™ Kombucha Original (eller velg en smakssatt variant)

Isbiter

Slik gjør du

MEIR multe

1.

Ha alle ingrediensen opp i en shaker/syltetøyglass utenom isen og shake/rist. Hvis du bruker syltetøyglass, sørg for å bruke ett syltetøyglass som er stort nok slik at det er nok luft.

2.

Tilsett deretter godt med is til shakeren/syltetøyglasset og shake/rist.

3.

Sil over i glasset.

MEIRbucha

1.

Ha alle ingrediensene opp i en shaker/syktetøyglass med godt med is

2.

Shake/rist det du er god for

3.

Fyll opp ett stort glass med is

4.

Sil over i glasset

5.

Topp opp med Kambucha

Tips

Andre oppskrifter