Lager man sin egen hjemmelagede marsipan med litt smartere søtning er det ingen ting i veien for å nyte den hele året, og ikke bare til jul og påske. Det er ikke vanskelig å lage nydelig marsipan og ingredienslisten er kort.
Ønsker du heller å bruke mandler i marsipanoppskriften, så er denne oppskriften å anbefale:
Prøv også:
Ingredienser
Marsipanbrød
- 200 g valnøtter
- 1 eggehvite
- 2 ss agavesirup
- 1 ss kokosblomstsukker
- 1 ts vaniljeekstrakt (kan kuttes)
Slik gjør du
Marsipanbrød
- Ha valnøtter og kokosblomstsukker i en foodprosessor og kjør til mel.
- Ha i eggehvite og agavesirup.
- Bland til en jevn deig.
- Avkjøl deigen i kjøleskap i 30 minutter, før du ruller deigen til små marsipanbrød.
- Dypp gjerne den ene enden i mørk sjokolade om du vil.