Melkefri kakao med kanel og dadler

Oppskriften på melkefri, kremete og kjempegod kakao er hentet fra boken “Omstart30”. Oppskriften er uten kumelk og passer dermed for de som enten tar en omstart eller for de som av ulike årsaker ikke drikker kumelk. Kryddersmaken fra kanel, sødmen fra dadlene og kokosmelken gir en fantastisk smakskombinasjon. Denne oppskriften bør absolutt prøves om du har lyst på en litt smartere kakao.

Oppskriften på melkefri, kremete og kjempegod kakao er hentet fra boken “Omstart30”. Oppskriften er uten kumelk og passer dermed for de som enten tar en omstart eller for de som av ulike årsaker ikke drikker kumelk. Kryddersmaken fra kanel, sødmen fra dadlene og kokosmelken gir en fantastisk smakskombinasjon. Denne oppskriften bør absolutt prøves om du har lyst på en litt smartere kakao.

Ingredienser

Melkefri sjokolade med kanel og dadler

2 dl økologisk kokosmelk

1 ss kakaopulver

0.5 ts malt kanel (Ceylonkanel)

1 myke dadler uten stein

Slik gjør du

Melkefri sjokolade med kanel og dadler

1.

Ha kokosmelk, kakaopulver og kanel i en kjele

2.

Varm opp til blandingen er varm, men ikke kokende

3.

Ha i dadlene og kjør kakaoen sammen med en stavmikser

4.

TIPS: Dryss gjerne over litt ekstra kakao og kanel før servering

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også disse oppskriftene:

Andre oppskrifter