Her får du oppskriften på stekte lapper som passer perfekt til frokost på sengen. Jeg brukte litt emmer/øko spelt, men om du vil ha dem glutenfrie så hopper du bare over emmermelet. Jeg fikk inn en hel boks øko kikerter med kraft i oppskriften, noe som bidrar til at man får i seg helsebringende kikerter som styrker helse, demper inflammasjon og reversere biologiske alder. Disse smaker aldeles nydelig!
Lappene er både gluten-og melkefrie.
Dette innlegget inneholder reklame for egne produkter.
Ingredienser
Lapper
- 2 øko bananer
- 2 egg (kuttes om du vil ha dem vegan)
- 2 dl havregryn, glutenfrie
- 1 dl kokosblomstsukker (honning)
- 1 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
- 0.5 ts havsalt
- 1 eske øko kikerter med kraft (230g)
- 0.5 dl flytende rapskokos
Slik gjør du
Lapper
- Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til jevn røre. Stekes i en stekepanne på middels varme et par minutter på hver side.
Serveres med litt gresk yoghurt, bær, noen nøtter og ørlitt akasiehonning.