Bakt tomat med quinoa

Denne oppskriften laget kokken Thomaz til oss på SeaDream båten under livesending på klubb Nordstrand. Du kan spise retten både kald og varm, og den er nydelig som både forrett eller hovedrett! Nyt!

Denne oppskriften laget kokken Thomaz til oss på SeaDream båten under livesending på klubb Nordstrand. Du kan spise retten både kald og varm, og den er nydelig som både forrett eller hovedrett! Nyt!

Ingredienser

6 tomater

1 kopp quinoa

0.5 kopp blandet grønnsaker

0.5 ts salt

1 ts pinjekjerner

2 ss persille

2 kopper spinat

1 ts eplecidereddik

Slik gjør du

1.

Ta bort skallet fra tomatene.

2.

Ta ut fyllet fra tomatene med en skje.

3.

Varm quinoa og tilsett grønnsaker, pinjekjerner og persille inn i tomatene.

4.

Varm i 20 min på 200 grader. Nyt!

5.

Server på et fat med spinat og strø litt eplecidereddik.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Se livesendingen der vi lager retten HER

Andre oppskrifter