Oppskrifter / Bakt tomat med quinoa
Bakt tomat med quinoa
Denne oppskriften laget kokken Thomaz til oss på SeaDream båten under livesending på klubb Nordstrand. Du kan spise retten både kald og varm, og den er nydelig som både forrett eller hovedrett! Nyt!
Denne oppskriften laget kokken Thomaz til oss på SeaDream båten under livesending på klubb Nordstrand. Du kan spise retten både kald og varm, og den er nydelig som både forrett eller hovedrett! Nyt!
Ingredienser
6 tomater
1 kopp quinoa
0.5 kopp blandet grønnsaker
0.5 ts salt
1 ts pinjekjerner
2 ss persille
2 kopper spinat
1 ts eplecidereddik
Slik gjør du
1.
Ta bort skallet fra tomatene.
2.
Ta ut fyllet fra tomatene med en skje.
3.
Varm quinoa og tilsett grønnsaker, pinjekjerner og persille inn i tomatene.
4.
Varm i 20 min på 200 grader. Nyt!
5.
Server på et fat med spinat og strø litt eplecidereddik.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
- Se livesendingen der vi lager retten HER