Basilikumdip

Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!

Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!

Ingredienser

1 dl Yokos naturell/gresk yoghurt/rømme

1 fedd hvitløk, finhakket

0.5 dl hakket, fersk basilikum (eller andre friske eller tørkede urter du har)

1 ts sitronsaft

Havsalt og sort kvernet pepper

Slik gjør du

1.

Rør sammen alt av ingredienser og smak til med sitronsaft, havsalt og pepper.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Om du benytter Yokos blir oppskriften Omstart30-vennlig.

Nyt også disse oppskriftene som dip:

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Pris: 129,-/mnd