Oppskrifter / Basilikumdip
Basilikumdip
Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!
Lag en liten porsjon dipp og fordel den i to små glass med grønnsaksstaver i. Jeg hadde bare agurk og gulrot igjen her, så da ble det agurk og gulrot. Prøv også med blomkålbuketter, sukkererter og paprika – det er flotte C-vitaminkilder i disse virustider. Du kan lage den med eller uten meieriprodukter som foreslått i oppskriften. Nydelig god er den uansett!
Ingredienser
1 dl Yokos naturell/gresk yoghurt/rømme
1 fedd hvitløk, finhakket
0.5 dl hakket, fersk basilikum (eller andre friske eller tørkede urter du har)
1 ts sitronsaft
Havsalt og sort kvernet pepper
Slik gjør du
1.
Rør sammen alt av ingredienser og smak til med sitronsaft, havsalt og pepper.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Om du benytter Yokos blir oppskriften Omstart30-vennlig.
Nyt også disse oppskriftene som dip: