Oppskrifter / Berits appelsinsalat
Berits appelsinsalat
Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.
Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.
Ingredienser
1 appelsin, i skiver
2 ss granateple-frø
2 stilk frisk mynte
1 ts kokosblomstsukker (eller Cocosa kokosspirup)
1 ss pinjekjerner, ristede
Slik gjør du
1.
Skjær skallet av appelsinen og skjær den i skiver. Du kan også skjære den i skinnfrie fileter om du vil. Rens granateplet.
2.
Anrett appelsinskivene på et fat, strø granateplefrø, litt kokosblomstsukker og mynteblader over.
3.
Topp med ristede pinjekjerner, og nyt.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
-
Hvorfor honning er byttet til kokosblomstsukker og pistasjenøtter er byttet til pinjekjerner, kan du lære mer om i klubben om du vil. Bli medlem HER
- Få med deg livesendingen min om irritabel tarm HER