Berits appelsinsalat

Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.

Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.

Ingredienser

1 appelsin, i skiver

2 ss granateple-frø

2 stilk frisk mynte

1 ts kokosblomstsukker (eller Cocosa kokosspirup)

1 ss pinjekjerner, ristede

Slik gjør du

1.

Skjær skallet av appelsinen og skjær den i skiver. Du kan også skjære den i skinnfrie fileter om du vil. Rens granateplet.

2.

Anrett appelsinskivene på et fat, strø granateplefrø, litt kokosblomstsukker og mynteblader over.

3.

Topp med ristede pinjekjerner, og nyt.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Hvorfor honning er byttet til kokosblomstsukker og pistasjenøtter er byttet til pinjekjerner, kan du lære mer om i klubben om du vil. Bli medlem HER

  • Få med deg livesendingen min om irritabel tarm HER

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Pris: 129,-/mnd