Berits appelsinsalat

Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.

Denne friske salaten laget jeg til min LIVE-sending om irritabel tarm (IBS). Den kan du se i Klubb Nordstrand om du vil. Min friske appelsinsalat er lav-FODMAP. FODMAP er en opprinnelig engelsk forkortelse som står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og (and) polyoler.Hvorfor og hvordan du kan bli bra av IBS, kan du lære mer om i sendingen min.

Ingredienser

1 appelsin, i skiver

2 ss granateple-frø

2 stilk frisk mynte

1 ts kokosblomstsukker (eller Cocosa kokosspirup)

1 ss pinjekjerner, ristede

Slik gjør du

1.

Skjær skallet av appelsinen og skjær den i skiver. Du kan også skjære den i skinnfrie fileter om du vil. Rens granateplet.

2.

Anrett appelsinskivene på et fat, strø granateplefrø, litt kokosblomstsukker og mynteblader over.

3.

Topp med ristede pinjekjerner, og nyt.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

  • Hvorfor honning er byttet til kokosblomstsukker og pistasjenøtter er byttet til pinjekjerner, kan du lære mer om i klubben om du vil. Bli medlem HER

  • Få med deg livesendingen min om irritabel tarm HER

Andre oppskrifter