Berits Bounty-kuler

Disse bountry-kulene er enkle å lage, de smaker kjempegodt og bidrar med en hel rekke gode byggeklosser til kroppen. Unnagjort på 1-2-3!

beritsbounty-kuler

Disse bountry-kulene er enkle å lage, de smaker kjempegodt og bidrar med en hel rekke gode byggeklosser til kroppen. Unnagjort på 1-2-3!

Ingredienser

Du trenger:

1.5 dl revet kokos (kokosmasse)

2 ss kokosmelkyoghurt med vanilje

100 g mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker, til trekk

Slik gjør du

1.

Rør sammen ingrediensene i ei skål og form 6 kuler

2.

Avkjøl dem i en fryseboks i 30 minutter

3.

Smelt mørsk sjokolade og rull kulene i sjokoladen slik at de får sjokoladetrekk. Strø evt litt revet kokos på kulene til pynt.

4.

Nyt!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Visste du at?

  • Disse holder seg en uke i kjøleskapet og i 3 måneder i fryseboksen. Lag gjerne dobbelporsjon, når du først er i gang.
  • Revet kokos eller kokosmasse er super fiber for gode tarmbakterier. Dette er uløselig fiber de kan fermentere til helsebringende fett. Slikt fett som både smører tarmslimhinnen og bidrar til å dempe inflammasjon, bedre mitokondriefunksjonen, forbrenningen og energifølelsen. 

Andre oppskrifter