Oppskrifter / Berits Bounty-kuler
Berits Bounty-kuler
Disse bountry-kulene er enkle å lage, de smaker kjempegodt og bidrar med en hel rekke gode byggeklosser til kroppen. Unnagjort på 1-2-3!
Disse bountry-kulene er enkle å lage, de smaker kjempegodt og bidrar med en hel rekke gode byggeklosser til kroppen. Unnagjort på 1-2-3!
Ingredienser
Du trenger:
1.5 dl revet kokos (kokosmasse)
2 ss kokosmelkyoghurt med vanilje
100 g mørk sjokolade søtet med kokosblomstsukker, til trekk
Slik gjør du
1.
Rør sammen ingrediensene i ei skål og form 6 kuler
2.
Avkjøl dem i en fryseboks i 30 minutter
3.
Smelt mørsk sjokolade og rull kulene i sjokoladen slik at de får sjokoladetrekk. Strø evt litt revet kokos på kulene til pynt.
4.
Nyt!
Skrevet av: Berit Nordstrand
Visste du at?
- Disse holder seg en uke i kjøleskapet og i 3 måneder i fryseboksen. Lag gjerne dobbelporsjon, når du først er i gang.
-
Revet kokos eller kokosmasse er super fiber for gode tarmbakterier. Dette er uløselig fiber de kan fermentere til helsebringende fett. Slikt fett som både smører tarmslimhinnen og bidrar til å dempe inflammasjon, bedre mitokondriefunksjonen, forbrenningen og energifølelsen.