Oppskrifter / Capresesalat sticks
Capresesalat sticks
Capresesalat sticks er perfekt fingermat, tilbehør eller som rett til tapas. Med Capresesalat sticks formes tomatene til små hjerter - og lager romantisk stemning!
Capresesalat sticks er perfekt fingermat, tilbehør eller som rett til tapas. Med Capresesalat sticks formes tomatene til små hjerter - og lager romantisk stemning!
Ingredienser
Capresesalat sticks
62.5 g cherrytomater
2 hele basilikumblader
50 g mozarellakuler
kvernet havsalt og kvernet sort pepper etter smak
10 stk lange coctailpinner/ grillspyd
Slik gjør du
Capresesalat sticks
1.
Skyll cherrytomatene. Skjær de i to deler på skrå over tomatene slik at man sitter igjen med to "trekantformede" deler per tomat.
2.
Ta en stick, tre på en mozzarellakule, et blad basilikum, og deretter to deler tomat. Tomatene formes som et hjerte ved at tar de to delene med tomat og plasserer kuttflaten mot hverandre. Tre deretter på et basilikumblad, og til slutt en til mozarellakule.
3.
Drizzle eventuelt balsamico, olivenolje salt og pepper over.
Skrevet av: Berit Nordstrand
Tips
Veldig glad i caprese?
Prøv min Jordbær Caprese salat – den er nydelig til det meste du legger på grillen i sommer eller den kan nytes alene som forrett.
Prøv også: