Capresesalat sticks

Capresesalat sticks er perfekt fingermat, tilbehør eller som rett til tapas. Med Capresesalat sticks formes tomatene til små hjerter - og lager romantisk stemning!

Capresesalat sticks

Capresesalat sticks er perfekt fingermat, tilbehør eller som rett til tapas. Med Capresesalat sticks formes tomatene til små hjerter - og lager romantisk stemning!

Ingredienser

Capresesalat sticks

62.5 g cherrytomater

2 hele basilikumblader

50 g mozarellakuler

kvernet havsalt og kvernet sort pepper etter smak

10 stk lange coctailpinner/ grillspyd

Slik gjør du

Capresesalat sticks

1.

Skyll cherrytomatene. Skjær de i to deler på skrå over tomatene slik at man sitter igjen med to "trekantformede" deler per tomat.

2.

Ta en stick, tre på en mozzarellakule, et blad basilikum, og deretter to deler tomat. Tomatene formes som et hjerte ved at tar de to delene med tomat og plasserer kuttflaten mot hverandre. Tre deretter på et basilikumblad, og til slutt en til mozarellakule.

3.

Drizzle eventuelt balsamico, olivenolje salt og pepper over.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Veldig glad i caprese?

Prøv min Jordbær Caprese salat – den er nydelig til det meste du legger på grillen i sommer eller den kan nytes alene som forrett.

Prøv også:

Andre oppskrifter