Chiapudding med MYLK og pasjonsfrukt

MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.

MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.

Ingredienser

1 dl havremandelmelk

1.5 ss chiafrø

1.5 ss revet kokos

0.25 ts vaniljeekstrakt/frøene av en vaniljestang

0.25 ss honning

0.25 klype havsalt

1 pasjonsfrukt (halvparten hver til topping + pynt på fatet)

Slik gjør du

1.

Hell havremandelmelka i en liten bolle, tilsett chiafrø, kokos, vanilje, honning og havsalt og rør godt.

2.

Dekk bollen med lokk. Sett den i kjøleskapet i 3-4 timer, og rør litt undervegs. Evt. la den stå over natten. Skiller den seg litt så rører du den bare sammen igjen.

3.

Ha chiapuddingen i serveringsskåler, topp med ½ frisk pasjonsfrukt og den andre halve til pynt på tallerkenen.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også med friske bringebær og hakkede, ristede nøtter. Eller finhakket eple/eplemos og kanel.

Prøv også:

Andre oppskrifter

Bak portal_BUE7181_web

Bli en del av Klubb Nordstrand!

hake ikon

Ukesmeny og dine favoritter

hake ikon

Tilgang til premium oppskrifter og fagartikler

hake ikon

Miniforedrag hver måned

hake ikon

Rabatter på ulike produkter

Medlemstilbud: 99,-/mnd (Gyldig frem til 01.03 Ordinærpris 129,-)