Chiapudding med MYLK og pasjonsfrukt

MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.

MYLK havremandel har naturlig sødme fra havre og mandel, og gir deg både bra fiber, antioksidanter og umettet fett. I tillegg får du fiber fra kokos og gode plantestoffer fra frisk pasjonsfrukt. Dette er smaker hele familien kan like. Lag en skål du også – bruk noe som dessert og resten i en smoothie.

Ingredienser

1 dl havremandelmelk

1.5 ss chiafrø

1.5 ss revet kokos

0.25 ts vaniljeekstrakt/frøene av en vaniljestang

0.25 ss honning

0.25 klype havsalt

1 pasjonsfrukt (halvparten hver til topping + pynt på fatet)

Slik gjør du

1.

Hell havremandelmelka i en liten bolle, tilsett chiafrø, kokos, vanilje, honning og havsalt og rør godt.

2.

Dekk bollen med lokk. Sett den i kjøleskapet i 3-4 timer, og rør litt undervegs. Evt. la den stå over natten. Skiller den seg litt så rører du den bare sammen igjen.

3.

Ha chiapuddingen i serveringsskåler, topp med ½ frisk pasjonsfrukt og den andre halve til pynt på tallerkenen.

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Prøv også med friske bringebær og hakkede, ristede nøtter. Eller finhakket eple/eplemos og kanel.

Prøv også:

Andre oppskrifter