Coleslaw

Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Fantastisk god coleslaw som du enkelt lager selv. Da har du kontroll på ingredienslisten – og så tar det bare 5 minutter med en god foodprosessor!

antiinflammatorisk coleslaw

Oppskrift i samarbeid med Wilfa. Fantastisk god coleslaw som du enkelt lager selv. Da har du kontroll på ingredienslisten – og så tar det bare 5 minutter med en god foodprosessor!

Ingredienser

Kålsalat:

100 g hodekål

100 g rødkål

1 stk gulrot

1 håndfull persille

0.5 stk rødløk

2 stk vårløk

Dressing:

100 g kokosmelkyoghurt naturell

1 stk sitron, saften av

2 ss olivenolje

1 ss honning

0.5 ts ramsløk

Slik gjør du

1.

Riv hodekål, rødkål, gulrot og rødløk i foodprosessor slik at du får ønsket tykkelse.

2.

Du kan også rive vårløken, men jeg synes det er godt med noen større biter, så jeg hakker de for hånd.

3.

Hakk persille.

4.

Rør sammen ingrediensene i dressingen og hell over kålblandingen. Rør godt slik at alt av grønnsaker har litt dressing på seg.

5.

Nyt!

Skrevet av: Berit Nordstrand

Tips

Jeg bruker Wilfa Essential Foodprosessor til å lage råkostsalater og coleslaw. Den har stort kammer slik at jeg kan lage mat til flere. Den kommer med en utstyrspose som består av kniver, skiver og til og med juicepresse!

Server gjerne til grillmat. Hva med å prøve coleslaw sammen med:

Quinoaburger

Proteinburgerbrød

Grillet indrefilet av svin

 

Andre oppskrifter